Hong Kong

Hongkong zatvara granice prema Kini u ponoć 3

Hongkong zatvara granice prema Kini u ponoć

Hongkong će u ponoć zatvoriti gotovo sve kontrolne punktove na kopnenoj i morskoj granici prema Kini kako bi se zaustavilo širenje novog koronavirusa, najavila je danas premijerka Keri Lam.

U Hongkongu sukobi policije i demonstranata 8

U Hongkongu sukobi policije i demonstranata

Policija u Hongkongu koristila je danas biber sprej da bi rasterala demonstrante okupljene ispred jedne policijske stanice u kojoj se nalaze drugi pritvoreni demonstranti, javila je agencija Frans pres sa lica mesta. 

Plod uspešne saradnje pirotskih i kineskih umetnika 10

Plod uspešne saradnje pirotskih i kineskih umetnika

Ove jeseni ljubitelji umetnosti u Hong Kongu imaju priliku da vide izložbu radova pirotskih umetnika, članova Udruženja “Nova art scena“ i Društva likovnih umetnika i pedagoga iz Pirota.

Pad svetskih berzi 11

Pad svetskih berzi

Svetsko tržište akcijama palo je u sredu pošto je Kina objavila detalje plana odmazde za predloženo povećanje američkih crina, u eskalaciji napetosti između dve najveće svetske ekonomije, javlja Asošijeted pres (AP).

Činija od 25 miliona dolara 12

Činija od 25 miliona dolara

Činija napravljena za kineskog cara Kansija (Kangxi) predstavljena je na aukcijskoj izložbi u Sotbiju u Hongkongu.

Brnabić u Hong Kongu: Imamo istorijsku šansu 13

Brnabić u Hong Kongu: Imamo istorijsku šansu

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić bila je ključni govornik na gala večeri koju je ove večeri, ugledni magazin Ekonomist (The Economist) organizovao u okviru godišnje konferencije „Svet u 2018. godini“ u Hong Kongu.

Jelena Janković u polufinalu Hongkonga 15

Jelena Janković u polufinalu Hongkonga

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u polufinale turnira u Hongkongu, pošto je danas u četvrtfinalu pobedila Francuskinju Aliz Korne u tri seta, sa 3:6, 6:4, 6:2.

PrvaPoslednja