Las Vegas

Protest protiv represije 3

Protest protiv represije

Čileanska pevačica Mon Laferte ogolila je svoje grudi prilikom dodele Gremi nagrada za Latinsku Ameriku, koje je održano u Sjedinjenim Državama, u znak protesta protiv represije u njenoj zemlji.

Ubica iz Las Vegasa bio depresivan zbog gubitka novca 4

Ubica iz Las Vegasa bio depresivan zbog gubitka novca

Čovek koji je ubio 58 ljudi na festivalu kanti muzike u Las Vegasu prošlog meseca bio je depresivan nakon što je izgubio znatnu količinu novca u protekle dve godine i to je možda bio „odlučujući faktor“ u najgorem masovnom ubistvu u savremenoj američkoj istoriji, izjavio je gradski šerif, a prenosi AP.

Novi pretres Padokove kuće 5

Novi pretres Padokove kuće

Agenti američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) su se, radi „ponovne provere“, vratili u kuću penzionisanog multimilionera Stivena Padoka, koji je, pucajući sa prozora hotelskog apartmana, ubio 58 i ranio gotovo 500 posetilaca koncerta u centru Las Vegasa, javlja danas AP.

Ubica iz Las Vegasa imao plan za bekstvo 6

Ubica iz Las Vegasa imao plan za bekstvo

Američka policija smatra da je multimilioner Stiven Padok, koji je u Las Vegasu ubio 58 i ranio skoro 500 osoba, imao plan za bekstvo, mada je izvršio samoubistvo pošto je blokiran u luksuznom apartmanu Hotela „Mandalej Bej“, javlja danas AP.

Iphone spasio život ženi u Las Vegasu 7

Iphone spasio život ženi u Las Vegasu

Ženi koja je prisustvovala kantri koncertu u Las Vegasu kada je Stiven Pedok sa prozora svoje hotelske sobe pucao na građane, život je spasio Iphone.

Tramp u poseti žrtvama u Las Vegasu 8

Tramp u poseti žrtvama u Las Vegasu

Američki predsednik Donald Tramp stigao je u Las Vegas, gde se od njega očekuje da uteši preživele najsmrtonosnije masovne pucnjave u modernoj američkoj istoriji, javlja BBC.

Ubica u Las Vegasu sve snimao kamerama (VIDEO) 9

Ubica u Las Vegasu sve snimao kamerama (VIDEO)

Policija je objavila nove detalje o pucnjavi u Las Vegasu, kada je Stiven Pedok u nedelju uveče na koncertu na otvorenom pucao sa 32. sprata hotela i tom prilikom ubio 58 osoba i ranio preko 500.

Las Vegas: Nepoznati motivi zločina 10

Las Vegas: Nepoznati motivi zločina

Nisu poznati motivi koji su naveli šezdesetčetvorogodišnjeg penzionera Stivena Padoka da u Las Vegasu ubije 59 osoba i rani 527 ljudi, javlja danas AP.

Las Vegas: Raste broj žrtava masakra 11

Las Vegas: Raste broj žrtava masakra

Broj žrtava masakra na koncertu kantri muzike u Las Vegasu raste, a prema najnovijim policijskim izveštajima ubijeno je najmanje 58, a povređeno najmanje 515 ljudi, javlja AP.

Odlazak kralja komedije 12

Odlazak kralja komedije

Filmski svet ostao je danas bez „Kralja komedije“ – glumca, komičara, pevača, fimskog producenta, reditelja, scenariste i humanitarca DŽerija Luisa.

Madonin omaž Prinsu 14

Madonin omaž Prinsu

– Apsolutni pobednik dodela nagrada Bilbord (Billboard Music Awards), koje su održane preksinoć u Las Vegasu, jeste The Weeknd. Popularni pevač završio je veče sa osam nagrada u rukama od čak 19 nominacija, što je svojevrsni rekord za muškog izvođača u istoriji ovih priznanja. Pored njega tokom večeri dominirala je i Adel, koja je ponela pet nagrada uključujući i priznanje za najboljeg umetnika.

U virtuelnom svetu skoro kao u stvarnosti

U virtuelnom svetu skoro kao u stvarnosti

HTC je predstavio Vive VR sistema koji je ocenjen kao naredni korak u omogućavanju virtuelne realnosti širokom potrošačkom tržištu. Uz „HTC Vive Pre“, HTC ispunjava dato obećanje o stvaranju potpuno impresivnih i prožimajućih iskustava koja menjaju način na koji komuniciramo, zabavljamo se, učimo i obučavamo se.Svaka pojedinačna komponenta novog sistema redizajnirana je iz da pruži veći komfor, bolju ergonomiju i performanse, saopštava proizvođač.


PrvaPoslednja