Obradović: Da odigramo dobro protiv Valensije i zahvalimo navijačima na podršci 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da odigra dobro protiv Valensije u poslednjoj utakmici ligaškog dela Evrolige i zahvali navijačima na velikoj podršci tokom čitave sezone.

„Igramo utakmicu pred našim navijačima, tačnije poslednje kolo regularnog dela Evrolige. Želimo da im još jednom zahvalimo za sve šta su radili ove godine. Pravili su neverovatnu atmosferu koju su svi prepoznali. Pripremali smo se da odigramo zaista dobru utakmicu“, rekao je Obradović, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju u petak od 20.30 u Beogradskoj areni protiv Valensije, utakmicu poslednjeg 34. kola Evrolige. Crno-belima je za plasman u plej-in potrebna pobeda, ali i da Crvena zvezda večeras u Istanbulu pobedi Efes, koji ima pobedu više od Partizana na 10. mestu, poslednjem koje vodi u razigravanje.

Obradović je podsetio da je Valensija posle utakmice protiv Asvela promenila trenera i odigrala dobar meč u domaćem prvenstvu i ocenio da je ekipi ta promena prijala.

„Kao i uvek, igrači su ti koji pokazuju da nije do njih, nego da se radi o nekom drugom. Ne sumnjam da će imati velike motive da igraju ovde i da odigraju na najbolji način. Znamo sve o Valensiji, stvari koje su poznate od ranije, oni pre svega imaju kvalitet u bekovskoj liniji i igraju agresivno. U prvom delu sezone smo imali odgovor na tu njihovu agresivnost, nadam se da ćemo to ponoviti u sutrašnjem meču“, naveo je Obradović.

Partizan je saopštio da je ekipu u Evroligi ove sezone na domaćem terenu uživo gledalo više od 300.000 gledalaca i pozvao je navijače da dođu ranije u Arenu, jer za utakmicu vlada veliko interesovanje.

Košarkaš Partizana Alen Smailagić rekao je da se ekipa priprema da odigra dobru utakmicu i da pobedi Valensiju.

„Ovo je naš posao i bez obzira šta se bude dešavalo danas i sutra, mi svakako moramo da uđemo spremni i za plej-of ABA lige i da probamo da ga osvojimo“, dodao je Smailagić.

Partizan je 11. na tabeli sa 15 pobeda i 18 poraza, a Valensija je 13. sa 14/19.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari