Melburn

Zvuk futuristički iskrivljene psihodelije uvezuje australijsku i srpsku scenu 1

Zvuk futuristički iskrivljene psihodelije uvezuje australijsku i srpsku scenu

- Prvi put posle dužeg vremena, ne znam da li je to trenutno stanje u kulturi ili lična stvar, preplavljen sam srećom što toliko dobre muzike izlazi svakodnenvno. Lokalno, ovde u Melburnu postoje umetnici za koje je teško poverovati da žive gde i ja, jer zvuče kao da su sa druge planete. Inspirisan sam stvarima koje se događaju oko mene. Kada izađe dobra ploča ili pogledam dobar nastup, i sam sam inspirisan da stvaram muziku. Što se mene tiče, ovo je sjajno vreme za živeti – kaže za Danas Sem Peri australijski umetnik, tekstopisac i producent, koji stvara pod pseudonimom Superswan, domaćoj sceni poznat po saradnji sa našim alternativnim muzičarima.

Naslovna strana

24. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.