Obrenovac

Pobednici iz detinjstva 2

Pobednici iz detinjstva

Na 37 izloženih minijatura su dečja lica, mahom spokojna, nasmešena ili sa onim pogledom u kome se ogleda nagoveštaj magijskog mišljenja, jedini suštastveno otvoren prema svetu kao čudu.

Romskim porodicama u Velikom Polju podeljeni higijenski paketi 4

Romskim porodicama u Velikom Polju podeljeni higijenski paketi

UNICEF i Crveni krst Srbije, uz finansijsku podršku USAID-a, isporučili su danas vitalne higijenske potrepštine romskom naselju u selu Veliko Polje, u opštini Obrenovac, a kao podršku u borbi protiv pandemije COVID-19 u Srbiji.

Vesić: Proširenje kanalizacione mreže u Obrenovcu 6

Vesić: Proširenje kanalizacione mreže u Obrenovcu

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je danas radove na izgradnji četiri kilometra duge kanalizacione mreže u naselju Zvečka u Obrenovcu, koja će omogućiti da se na nju poveže više od 100 domaćinstava, a grad je za to izdvojio oko 60 miliona dinara.

Social Cafe bend nastupio u Prihvatnom centru u Obrenovcu 7

Social Cafe bend nastupio u Prihvatnom centru u Obrenovcu

Pakistanac, Avganistanac, Kubanac i Srbin koji sviraju u Social Cafe bendu juče su nastupili u dvorištu Prihvatnog centra u Obrenovcu kako bi ugostili delegaciju, i zabavili stanare centra sa kojima dele prostor.

Avangarda na korak od Beograda 8

Avangarda na korak od Beograda

U mestu Zabrežje, nadomak Beograda, pre tačno dve godine, Udruženje građana „Perilo Zabrežje“ priredilo je izložbu pod nazivom „Naša baština“ kojom je svečano, na adresi Savska 192 A, otvoren novi, nezavisni Kulturni centar „Perilo“.

Đilas: Zaustavićemo privatizaciju TENT-a 10

Đilas: Zaustavićemo privatizaciju TENT-a

Kandidat za gradonačelnika liste „Dragan Đilas – Beograd odlučuje,  ljudi pobeđuju!“, Dragan Đilas razgovarao je sa građanima Obrenovca o programu liste za ovu beogradsku opštinu.

Sprečen novi ekološki akcident u Obrenovcu 13

Sprečen novi ekološki akcident u Obrenovcu

U obrenovačkom ataru danas je otkrivena nova lokacija sa nelegalno zakopanim potencijalno opasnim otpadom, saopštilo je Ministarstvo zaštite životne sredine.

Nagrade za prijavljivanje zagađivača 14

Nagrade za prijavljivanje zagađivača

Od ove godine Gradska opština Obrenovac u saradnji sa svim javnim preduzećim komunalnim službama, kreće u sveobuhvatnu akciju uređenja i čišćenja grada.

Zeleni: Gde su “eko bombe”? 15

Zeleni: Gde su “eko bombe”?

Zelena ekološka partija – Zeleni pozvala je danas nadležne da pronađu krivce za „eko bombe“ u Obrenovcu i kazne ih.

PrvaPoslednja