Obrenovac

Vesić: Proširenje kanalizacione mreže u Obrenovcu 2

Vesić: Proširenje kanalizacione mreže u Obrenovcu

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je danas radove na izgradnji četiri kilometra duge kanalizacione mreže u naselju Zvečka u Obrenovcu, koja će omogućiti da se na nju poveže više od 100 domaćinstava, a grad je za to izdvojio oko 60 miliona dinara.

Social Cafe bend nastupio u Prihvatnom centru u Obrenovcu 3

Social Cafe bend nastupio u Prihvatnom centru u Obrenovcu

Pakistanac, Avganistanac, Kubanac i Srbin koji sviraju u Social Cafe bendu juče su nastupili u dvorištu Prihvatnog centra u Obrenovcu kako bi ugostili delegaciju, i zabavili stanare centra sa kojima dele prostor.

Avangarda na korak od Beograda 4

Avangarda na korak od Beograda

U mestu Zabrežje, nadomak Beograda, pre tačno dve godine, Udruženje građana „Perilo Zabrežje“ priredilo je izložbu pod nazivom „Naša baština“ kojom je svečano, na adresi Savska 192 A, otvoren novi, nezavisni Kulturni centar „Perilo“.

Đilas: Zaustavićemo privatizaciju TENT-a 6

Đilas: Zaustavićemo privatizaciju TENT-a

Kandidat za gradonačelnika liste „Dragan Đilas – Beograd odlučuje,  ljudi pobeđuju!“, Dragan Đilas razgovarao je sa građanima Obrenovca o programu liste za ovu beogradsku opštinu.

Sprečen novi ekološki akcident u Obrenovcu 9

Sprečen novi ekološki akcident u Obrenovcu

U obrenovačkom ataru danas je otkrivena nova lokacija sa nelegalno zakopanim potencijalno opasnim otpadom, saopštilo je Ministarstvo zaštite životne sredine.

Nagrade za prijavljivanje zagađivača 10

Nagrade za prijavljivanje zagađivača

Od ove godine Gradska opština Obrenovac u saradnji sa svim javnim preduzećim komunalnim službama, kreće u sveobuhvatnu akciju uređenja i čišćenja grada.

Zeleni: Gde su “eko bombe”? 11

Zeleni: Gde su “eko bombe”?

Zelena ekološka partija – Zeleni pozvala je danas nadležne da pronađu krivce za „eko bombe“ u Obrenovcu i kazne ih.

Zelena stranka: Ekoterorizam se ne može tolerisati 12

Zelena stranka: Ekoterorizam se ne može tolerisati

Zelene stranka zatražila je hitnu reakciju Ministarstva za zaštitu životne sredine povodom vesti da je u blizini Obrenovca pronađeno još 160 buradi sa, za sada, nepoznatom materijom.

Zakopan otpad u Obrenovcu 15

Zakopan otpad u Obrenovcu

Na privatnoj parceli nađeno je zakopano 25 tona opasnog otpada, izuzetno toksičnog za životnu sredinu, rekao je danas ministar za zaštitu životne sredine Goran Trivan na konferenciji za novinare u selu Vukićevica, u opštini Obrenovac, gde je nađen otrovni otpad.

PrvaPoslednja