Požega

Istinomer forum u Požegi

„Alo, Požega, da te pitam“, naziv je Istinomer foruma koji će se održati u sredu, 5. juna od 18 časova, u sedištu Udruženja građana Forum civilne akcije (FORCA) u Požegi. 

Podržavali odluke uhapšenog rukovodstva

Nakon nedavnog hapšenja kompletnog vrha požeške vlasti, Inicijativa za Požegu je zatražila ostavke članova Оpštinskog veća i odbornika vladajuće većine u lokalnoj skupštini, koju predvode naprednjaci, jer su podržavali odluke uhapšenog opštinskog rukovodstva.

Požega: Šta posle hapšenja opštinskih čelnika?

Umesto na protest, Inicijativa za Požegu, koja organizuje protestna okupljanja, pozvala je građane da dođu u prostorije tog udruženja u subotu, 25. maja u 20 časova, kako bi razgovarali o stanju u tom gradu, nakon hapšenja opštinskog rukovodstva.

Protest u Požegi: Hoćemo da budemo slobodni građani

Sa 25. protesta pod nazivom „Buđenje institucija“, održanog večeras u Požegi, poručeno je da slobodni i solidarni građani mogu da se izbore za promene, poštovanje zakona i uspostavljanje demokratskih institucija.

Ponovo protest u Požegi 10. maja

Građani Požege protestovaće 10. maja od 19 časova na Trgu slobode i 24. put, od februara prošle godine, zahtevaće ostavke čelnika lokalne i republičke vlasti.

Protest građana Požege: Vučićev miting ispraznio opštinsku zgradu

Na 23. protestu u Požegi „1 od 20 hiligana, koji je deo protesta „1 od 5 miolina“, a koji je održan 19. aprila na Trgu slobode, saopšteno je da je, zbog odlaska naprednjaka na Vučićev mitng u Beograd, zgrada opštinske uprave bila pusta i da je podsećala na Černobil.

Naprednjaci naružili nastavnika istorije

Požeški naprednjaci ne odustaju od omalovažavanja i vređanja građana koji učestvuju u požeškim protestima „1 od 20 huligana“, kako ih je ranije nazvao predsednik opštine Milan Božić (SNS), a koji su postali deo protesta „1 od 5 miliona“.

PrvaPoslednja