Požega

SNS nam pridaje veliku pažnju zbog velikih grešaka 1

SNS nam pridaje veliku pažnju zbog velikih grešaka

Deo građana Požege je reagovao nezadovoljstvom na posetu Aleksandra Vučića, šefa države i lidera SNS, jer je boravak u petak u tom gradu iskoristio za preizbornu kampanju svoje stranke.

Požega: Vučiću, nisi dobrodošao 3

Požega: Vučiću, nisi dobrodošao

Aktivisti Inicijative za Požegu su organizovali danas akciju, kojom su šefu države i lideru SNS poručili da nije doborodošao u taj grad.  

Nismo obmanuli premijerku, niti smo "šminkali" Požegu 4

Nismo obmanuli premijerku, niti smo „šminkali“ Požegu

Đorđe Nikitović (SNS), predsednik opštine Požega, tvrdi da lokalna vlast, postavljanjem cirade sa fotografijama na oronulim i zapuštenim fasadama na kućama preko puta bioskopa, nije nameravala da obmane predsednicu vlade, niti da, dan uoči njenog dolaska, „šminka“ Požegu.

Naprednjačko Potemkinovo selo za premijerku 5

Naprednjačko Potemkinovo selo za premijerku

Lokalna vlast u Požegi, koju predvode naprednjaci, lažnim fasadama je sakrila oronule zidove objekata, kako ih ne bi videla premijerka Srbije Ana Brnabić, koja je u subotu bila u poseti tom gradu.

Marinković-Savović: Potemkinova sela u Požegi 6

Marinković-Savović: Potemkinova sela u Požegi

„Kod Srpske napredne stranke sve je laž – lažna demokratija, lažni izbori, lažna obećanja, a sada ponovo imamo i lažne fasade. Nakon sada već čuvene cirade na zgradi pored pozorišta u Vranju, kojom su vranjanski naprednjaci hteli da sakriju ruiniranu fasadu, na identičnu ideju došli su i naprednjaci iz Požege“, saopšteno je danas iz Dveri.

Požega: Grafitom protiv jednoumlja    7

Požega: Grafitom protiv jednoumlja   

Aktivisti Inicijative za Požegu su ispisali danas grafit „Bukom protiv diktature“ na fasadi sportske hale u kojoj je sedište TV Požega, iskazavši time protest zbog načina na koji taj medij informiše građane, ali on je, kako navode iz tog udruženja, „obrisan brzom reakcijom opštinske vlasti“ 

Naprednjaci ga vređali, pa predložili za nagradu 8

Naprednjaci ga vređali, pa predložili za nagradu

Miloš Jovanović, profesor istorije u požeškoj gimnaziji „Sveti Sava“, odbio je opštinsko priznanje koje ta lokalna samouprava dodeljuje povodom 7. aprila, Dana Požege.

Predrag Koraksić oduševio građane Požege (VIDEO) 10

Predrag Koraksić oduševio građane Požege (VIDEO)

Meni ne smeta kada se pored mojih karikatura vide karikature u originalu, aludirajući na plakate sa likom koji ga najviše inspiriše, predsednika SNS i Srbije Aleksandra Vučića, kojima su prošle godine prelepljene karikature pripremljene za na taj način zabranjenu izložbu u Domu mladih u Požegi.

Treća punk parada 21. decembra u Požegi 12

Treća punk parada 21. decembra u Požegi

Treću godinu zaredom u Požegi se održava Punk parada. Ovaj koncert koji okuplja ljubitelje punk supkulture i srodnih muzičkih pravaca biće organizovan u subotu 21. decembra od 21 sat u Klubu X (kod Gradskog stadiona).

Uhapšen zbog sumnje da je izazvao požare 13

Uhapšen zbog sumnje da je izazvao požare

Policija u Požegi je uhapsila osamnaestogodišnjeg U.V. iz tog grada, zbog sumnje da je izazvao tri požara i time počinio krivična dela izazivanje opšte opasnosti.

Tribina Samoodbrane 14. septembra u Požegi 14

Tribina Samoodbrane 14. septembra u Požegi

Tribina „Samoodbrana i samoorganizovanje građana – mogućnost, pravo ili nasušna potreba današnjeg vremena?“, održaće se u subotu, 14. septembra u 18 časova, u mesnoj zajednici Požega.

PrvaPoslednja