Prijepolje

MUP: Uhapšen zbog molotovljevih koktela

Policija je u Prijepolju uhapsila tridesetsedmogodišnjeg E. N. zbog sumnje da je 3. novembra, u ranim jutranjim satima, bacio dva molotovljeva koktela ispod automobila „mercedes“ i „pežo“.

Prodata „Livnica sa nadogradnjom“

Đorđe LJujić, vlasnik preduzeća „Jela Star“ iz Prijepolja kupio je „Livnicu sa nadgradnjom“ za dva miliona evra.

Procenjena vrednost oko 302 miliona dinara

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika ponovo je, peti put ove godine, oglasila prodaju imovine Industrije konfekcije, dugmadi i šnala „Iris“ a.d. Prijepolje i to metodom javnog prikupljanja ponuda.

Prijepolje: Uhapšen osumnjičeni za pljačku kladionice

Prijepoljska policija je u saradnji sa užičkim kolegama uhapsila D.B. (1968) iz tog grada, koji je osumnjičen da je od radnice jedne kladionice u Užicu oteo 75.000 dinara, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

„Volim dobro u ljudima“

Preduzeće „Es komerc“ osnovano je 1992. godine i suvlasnici su Esad i Senad Jusović.

Pobednika odlikuje upornost

Povodom Dana opštine Prijepolje, jedan od dobitnika nagrada za izuzetne rezultate, ove godine je i Abel Duran, student generacije Građevinskog fakulteta u Beogradu.

Blokada kod Prijepolja se nastavlja do ispunjenja zahtev

Malinari koji, od subote blokadom saobraćajnice ka Crnoj Gori, kod Prijepolja, zahtevaju da cena maline bude 180 dinara ogorčeni su izjavom premijerke Ane Brnabić i poručuju da na ucene neće prista

Služi li sport za „potkusurivanje“

Raspodela sredstava u oblasti sporta i štrajk glađu trenera OK „Bambi volej“ Adisa Micanovića bio je jedini predlog za dopunu dnevnog reda većine odbornika opozicije (SDP, Dveri) za šesnaestu sednicu Skupštine opštine.

Nezadovoljan (pre)raspodelom para za sport

Zbog, kako tvrdi, političke odluke da se Odbojkaškom klubu „Bambi volej“ iz opštinskog budžeta dodeli samo 50.000 dinara za tekuću godinu, dugogodišnji predsednik i trener kluba Adis Micanović odlučio je da štrajkuje glađu.

Moja dela pred čitaoce postavljaju zadatke

Dejan Aleksić je čest gost prijepoljske Biblioteke. Voli da razgovara sa decom, da ih animira, da „odgonetaju“ poeziju koju piše za njih.

Portreti Anastasa Jovanovića

U Muzeju u Prijepolju otvorena je izložba posvećena delu prvog srpskog fotografa i litografa Anastasa Jovanovića, umetnički višestruko nadarene ličnosti, velikog ugleda u vreme vladavine Obrenovića i izrazitog predstavnika romantizma.

Kućni red odgovornost stanara i upravnika

Odlukom o opštem kućnom redu u stambeno-poslovnim zgradama u opštini Prijepolje regulisano je niz pitanja koja su već četvrt veka bila prepuštena individualnom „osećaju“ pojedinaca prema zajedničkom stanovanju i shvatanju urbaniteta.

Prva Poslednja