Prijepolje

Nedostaju projekti i kadrovi

Budžet opštine Prijepolje u 2019. godine iznosi milijardu i 251 milion i 156 hiljada dinara, a ono što postaje karakteristika je stalni suficit, odnosno neutrošena sredstva se prenose iz godine u godinu, pa je u 2019. preneto više od 111 miliona dinara.

Jusuf Hadžifejzović nagrađen u Južnoj Koreji

Svetski poznati likovni i konceptualni umetnik, rođen u Prijepolju, dobitnik je velike internacionalne nagrade u južnokorejskom gradu Čondžu, koja se dodeljuje prvi put.

Sanacija Stanjevina do kraja jeseni?

Ako je suditi po rezultatima razgovora i obećanjima, do naredne jeseni trebalo bi da bude rešen najveći prijepoljski komunalni problem, a to je deponovanje smeća.

Održan protest u Prijepolju u znak podrške Emiru Hamziću

Građani i građanke Prijepolja okupili su se danas u velikom broju, kako bi podržali povređenog fudbalera „Polimlja“ Emira Hamzića, koji je brutalno prebijen u noći između 16. i 17. novmbra, da, kako kažu, pobedi u najvažnijoj, utakmici života.

Srbija vodi računa o kulturi svih naroda

Profesor na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, doktor Miloš Milenković, član Etnološko-antropološkog društva i Svetskog saveta antropoloških asocijacija je aktivno učestvovao u sprovođenju trogodišnjeg projekta „Doprinos očuvanju i afirmaciji kulture Bošnjaka kroz razvoj intersektorske saradnje“.

MUP: Uhapšen zbog molotovljevih koktela

Policija je u Prijepolju uhapsila tridesetsedmogodišnjeg E. N. zbog sumnje da je 3. novembra, u ranim jutranjim satima, bacio dva molotovljeva koktela ispod automobila „mercedes“ i „pežo“.

Prodata „Livnica sa nadogradnjom“

Đorđe LJujić, vlasnik preduzeća „Jela Star“ iz Prijepolja kupio je „Livnicu sa nadgradnjom“ za dva miliona evra.

Procenjena vrednost oko 302 miliona dinara

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika ponovo je, peti put ove godine, oglasila prodaju imovine Industrije konfekcije, dugmadi i šnala „Iris“ a.d. Prijepolje i to metodom javnog prikupljanja ponuda.

Prijepolje: Uhapšen osumnjičeni za pljačku kladionice

Prijepoljska policija je u saradnji sa užičkim kolegama uhapsila D.B. (1968) iz tog grada, koji je osumnjičen da je od radnice jedne kladionice u Užicu oteo 75.000 dinara, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

„Volim dobro u ljudima“

Preduzeće „Es komerc“ osnovano je 1992. godine i suvlasnici su Esad i Senad Jusović.

Pobednika odlikuje upornost

Povodom Dana opštine Prijepolje, jedan od dobitnika nagrada za izuzetne rezultate, ove godine je i Abel Duran, student generacije Građevinskog fakulteta u Beogradu.

Blokada kod Prijepolja se nastavlja do ispunjenja zahtev

Malinari koji, od subote blokadom saobraćajnice ka Crnoj Gori, kod Prijepolja, zahtevaju da cena maline bude 180 dinara ogorčeni su izjavom premijerke Ane Brnabić i poručuju da na ucene neće prista

PrvaPoslednja