Prokuplje

U Prokuplju u januaru rođeno 66 beba

U prokupačkom porodilištu je tokom januara rođeno 66 beba što je rekordan broj za taj mesec u prethodnih deset godina, rečeno je danas agenciji Beta u bolnici „Dr Aleksa Savić“.

Južne vesti: Advokat iz Prokuplja tuži tužilaštva i sudove

Advokat iz Prokuplja Slobodan Stojanović tužio je tužilaštva u Prokuplju i Kuršumliji i osnovne sudove u Prokuplju i Kuršumliji zbog propusta u postavljenju branioca po službenoj dužnosti“ i traži naknadu štete za izgubljenu dobit.

Brnabić: Srbija jeste strpljiva ali sve ima svoj kraj

Molim da prekinu da pričaju o Preševu, Bujanovcu i Medveđi zato što to nikave veze sa životom nema i molim da se ne ide dalje na teritoriju centralne Srbije, izjavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić.

Brnabić: Auto-put mira prioritet za Prokuplje

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas, posle sednice Vlade Srbije u Prokuplju, da očekuje da će prva faza gradnje auto-puta Niš–Priština–Tirana, odnosno deonice od Niša do Pločnika, krenuti krajem naredne godine.

Brnabić: Više od časti

Stati ovde, pred ovaj spomenik, pred 1.300 mrtvih, 6.500 ranjenih, pred istoriju, pred Srbiju za koju su se borili, više je od časti, više od obaveze, izjavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić na otvaranju spomenika Gvozdenom puku i ceremoniji povodom obeležavanja 100 godina oslobođenja Prokuplja.

Brnabić u poseti Prokuplju

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić počela je danas posetu Prokuplju, gde se sastala sa predsednikom opštine Aleksandrom Simonovićem i gradskim rukovodstvom.

Predsednik opštine vozač sanitetskog vozila?

Opštinski odbor Demokratske stranke Prokuplja (DS) saopštio je danas da je sadašnji predsednik Skupštine Opštine Prokuplje Dejan Lazić primljen na neodređeno vreme kao vozač sanitetskog vozila u Opštoj bolnici „Dr Aleksa Savić“.

Naplaćuje putne troškove, a živi u Beogradu?

Poslanik u Skupštini Srbije Darko Laketić (SNS), koji je i predsednik skupštinskog Odbora za zdravlje i Komisije za utvrđivanje posledica NATO bombardovanja Srbije, samo u toku prošle godine naplatio je 608.363 dinara na ime „putnih troškova“ iako je zaposlen u Beogradu, a prema izjavama sugrađana „ne živi u Prokuplju“.

PrvaPoslednja