Šangaj

Nastavak pregovora Kine i SAD o trgovini 5

Nastavak pregovora Kine i SAD o trgovini

Kineski i američki pregovarači danas se nalaze u Šangaju da nastave pregovore o rešenju njihovog trgovinskog rata, mada su i Peking i Vašington vrlo su obazrivi oko očekivanja za postizanje dogovora.

Deset žrtava rušenja zgrade u Šangaju 6

Deset žrtava rušenja zgrade u Šangaju

Broj žrtava urušavanja zgrade u centru Šangaja porastao je na 10, pošto su još tri tela izvučena iz ruševina, saopštile su danas lokalne vlasti.

Sa Kinezima dogovoren ugovor vredan 5 miliona američkih dolara 8

Sa Kinezima dogovoren ugovor vredan 5 miliona američkih dolara

Ivan Đoković, potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam, boravi u radnoj poseti Narodnoj Republici Kini, u gradu Šangaj, gde se održava prvi i najveći svetski sajam izvoznika u zemlju domaćina ,,China International Import Expo 2018 – CIIE“.

Đoković u polufinalu u Šangaju 9

Đoković u polufinalu u Šangaju

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira masters serije u Šangaju, pošto je danas u četvrtfinalu pobedio Kevina Andersona u dva seta, sa 7:6 (7:1), 6:3.

Đoković u četvrtfinalu u Šangaju 10

Đoković u četvrtfinalu u Šangaju

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira masters serije u Šangaju, pošto je danas u osmini finala pobedio Italijana Marka Čekinata u dva seta, sa 6:4, 6:0.

Eksplodirao oštećeni tanker 11

Eksplodirao oštećeni tanker

Kinesko ministarstvo saobraćaja je saopštilo da je eksplodirao iranski naftni tanker koji se ranije sudario sa jednim kineskim plovilom.

Poraz Lajovića 14

Poraz Lajovića

Srpski teniser Dušan Lajović eliminisan je danas sa turnira u Šangaju, pošto ga je Amerikanac Džon Izner pobedio rezultatom 4-6, 7-6(5), 7-6(6).

Drama Narodnog pozorišta završila gostovanje u Kini 15

Drama Narodnog pozorišta završila gostovanje u Kini

Nastupom na sceni Gradskog teatra u Šangaju, ansambl Drame Narodnog pozorišta u Beogradu za vikend je završio dvonedeljnu turneju u Kini sa predstavom „Dama s kamelijama“ Aleksandra Dime Sina, u režiji Juga Radivojevića.

PrvaPoslednja