Sarajevo

BiH: Jeftiniji komercijalni testovi na koronu 2

BiH: Jeftiniji komercijalni testovi na koronu

Cena komercijalnih testova na korona virus od danas je 150 KM i ima ih dovoljno za sve koji žele da se testiraju, potvrdio je Srni direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske Branislav Zeljković.

Opozicija ujedinjena na lokalnim izborima u BiH 6

Opozicija ujedinjena na lokalnim izborima u BiH

Lideri Socijaldemokratske partije BiH (SDP), Naroda i pravde, Naše stranke i Nezavisne bosanskohercegovačke liste, političkih partija koje su u Kantonu Sarajevo u prethodnom periodu delovale kao tzv. „četvorka“, potpisali su koalicioni sporazum za zajednički nastup na lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini (BiH) 15. novembra 2020. godine.

Odložena Parada ponosa u Sarajevu zbog pandemije 8

Odložena Parada ponosa u Sarajevu zbog pandemije

Organizatori Povorke ponosa u Bosni i Hercegovini odlučili su danas da je najbolje da se, zbog širenja korona virusa, odloži protest čiji je cilj da ukaže na neravnopravan položaj LGBTIQ osoba i svih ostalih marginalizovanih grupa u društvu.

Obilazak logora u Stocu 10

Obilazak logora u Stocu

Uz poštovanje mera zaštite zbog korona virusa, bivši logoraši će, obilaskom “Koštane bolnice” u Stocu i polaganjem cveća, danas obeležiti godišnjicu zločina počinjenih u ovom logoru.

Dodik: Srpski narod nosilac antifašističke borbe 12

Dodik: Srpski narod nosilac antifašističke borbe

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je svim učesnicima Narodnooslobilačkog rata (NOR) 27. jul – Dan ustanka protiv fašizma u Bosni i Hercegovini, naglasivši da je srpski narod nosilac antifašističke borbe.

Šatorović: Od radnika neće napraviti moderne robove 13

Šatorović: Od radnika neće napraviti moderne robove

Ispred zgrade Vlade Federacije BiH u Sarajevu održan je protest u organizaciji Saveza samostalnih sindikata BiH na kojem je premijeru i ministrima poručeno da od radnika neće uspeti da naprave moderne robove u skladu sa Zakonom o radu.

Srbi zainteresovaniji za prijem u vojsku BiH od Bošnjaka i Hrvata 14

Srbi zainteresovaniji za prijem u vojsku BiH od Bošnjaka i Hrvata

Zamenik ministra odbrane u Savetu ministara za upravljanje resursima Mirko Okolić izjavio je danas je da je u Oružanim snagama BiH u toku prijem 600 vojnika i da je, u proseku, više od 10 Srba prijavljeno za jednu poziciju, dok su Hrvati ispod jedan odsto, što znači da ih nema dovoljno prijavljenih.

PrvaPoslednja