Sarajevo

Na lokalitetu Lokvice, na Igmanu, pronađena masovna grobnica

Na planini Igman, odnosno na lokalitetu Lokvice u blizini Golog brda, pronađena je grobnica sa posmrtnim ostacima za koje se pretpostavlja da pripadaju žrtvama iz Donjih Hadžića, saopštili su iz Državnog tužilaštva Bosne i Hercegovine.

Savet ministara BiH odgovorio na pismo EU o reformama

Savet ministara BiH danas je na sednici u Sarajevu usvojio tekst odgovora na pismo komesara za politiku susedstva i pregovore o proširenju Johanesa Hana o stepenu realizacije reformskih mera povezivanja i dao saglasnost predsedavajućem Saveta ministara Denisu Zvizdiću da ga uputi evropskom komesaru.

Tači: Srbe plaše kriminalci

Srbi na Kosovu se sve više integrišu u kosovsko društvo i institucije, oni su najviše uplašeni od kriminalnih elemenata u njihovoj zajednici i zato je današnja operacija Specijalne kosovske policije (ROSU) u interesu svih građana Kosova, uključujući i srpsku zajednicu, izjavio je predsednik Kosova Hašim Tači portalu Vijesti.ba.

Šarović i Ljajić o kontramerama

Ministri trgovine Bosne i Hercegovine i Srbije Mirko Šarović i Rasim Ljajić sastali su se danas u Sarajevu šest meseci od kako je Kosovo uvelo stopostotne carine tim zemljama, poručivši da će pokušati da usaglase zajedničke kontramere.

Dodik: U BiH neće biti rata

Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je danas da u toj zemlji neće biti rata, bez obzira na to što je politička situacija u zemlji složenija u odnosu na raniji period.

Berton: Dodikova izjava je bezobzirna

Bosna i Hercegovina je već kažnjena zbog nezrele i negativne politike, a izjava predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika odjeknula je ne samo na domaćoj, već i na međunarodnoj sceni, rekao je u razgovoru za Fenu šef Misije OEBS u BiH Brus Berton.

PrvaPoslednja