Solun

Tekvondisti doneli dve bronze

Takmičari tekvondo kluba Banjica ostvarili su značajan rezultat na evropskom klupskom prvenstvu koje se održalo u Solunu od 28. februara do 3. marta. Uspeh je tim veći što je u nadmetanju učestvovalo 1929 tekvondista koji su skupljali bodove za dalja takmičenja.

Antić na Energetskom forumu u Solunu: Potrebna jaka saradnja

Živimo u vremenu u kome je energetika postala geopolitičko pitanje koje duboko zadire u bezbednost svih država i verujem da je zemljama jugoistočne Evrope potrebna jaka saradnja, izjavio je danas na Energetskom forumu u Solunu ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić.

Zemljotres pogodio danas centralnu Grčku

Zemljotres jačine oko 5 stepeni Rihterove skale pogodio je danas centralne delove Grčke, a prema navodima policije za sada nema izveštaja o povređenima ili ozbiljnijoj šteti, javlja AP.

Bivša turska poslanica zatražila azil u Grčkoj

Predstavnici grčkih vlasti su danas naveli da je azil zatražila bivša članica turskog parlamenta Lejla Birlik, pošto je ilegalno prešla granicu i u četvrtak se predala grčkoj policiji.

Grčka: Uhapšeni zbog ubistva izbeglice

Grčka policija je danas saopštila da je uhapsila osmoricu migranata, zbog ubistva Pakistanca koji je želeo da iz Grčke ilegalno uđe u Makedoniju.

Vučić na sastanku balkanske četvorke u Solunu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u Solun, gde učestvuje na sednici Visokog saveta za saradnju između Srbije, Grčke, Bugarske i Rumunije, koja se održava u Solunu, prenosi RTS.

Policija u Solunu koristila suzavac

Policija u Solunu danas je upotrebila suzavac i šok bombe da bi rasterala demonstrante koji su protestovali zbog sporazuma sa Makedonijom o nazivu susedne države.

Promena propisa u saobraćaju u Grčkoj

Svi koji službeno i privatno putuju u Grčku treba da obrate pažnju da su tamo na snagu stupile promene u zakonodavstvu u oblasti bezbednosti saobraćaja od 30. marta ove godine i da su drastično pooštrene kazne za saobraćajne prekršaje.

PrvaPoslednja