Sombor

Pozorišni maraton Narodnog pozorišta Sombor od 13. do 15. juna 3

Pozorišni maraton Narodnog pozorišta Sombor od 13. do 15. juna

Ovogodišnji, 27. Pozorišni maraton Narodnog pozorišta Sombor održaće se od 13. do 15. juna, pod sloganom Liberté, égalité, fraternité – Sloboda, jednakost, bratstvo . Festival će otvoriti naša proslavljena glumica Mira Banjac  13. juna u 19 časova, najavljeno je iz Somborskog pozorišta.

Nije mi teško, svaku ulogu vezujem za sebe 4

Nije mi teško, svaku ulogu vezujem za sebe

Glumicu Danicu Grubački publika na 69. Festivalu profesionalnih pozorišta Vojvodine, koji se održava u Zrenjaninu od 12. do 18. aprila, gleda u ulozi Marijane u predstavi „Tartif“, režija Igor Vuk Torbica, Narodno pozorište Sombor.

Direktor JKP Zelenilo u Somboru učestvovao u napadu na radnika 10

Direktor JKP Zelenilo u Somboru učestvovao u napadu na radnika

Radnik somborskog JKP „Zelenilo“ Dragan Jocić pretučen je u subotu nasred ulice u širem centru Sombora kada su ga automobilom presrele četiri osobe, među kojima je bio i direktor tog preduzeća Nikola Lančuški, objavio je večeras Vojvodjanski istraživačko-analitički centar (VOICE).

"Zimske čarolije" u Somboru 11

„Zimske čarolije“ u Somboru

Tradicionalna manifestacija Somborske zimske čarolije na „Ćelavom trgu“ počela je 21. decembra i trajaće do 6. januara 2019. godine, saopštavaju organizatori.

Prva promo tura za slepe i slabovide u Somboru i Erdutu 12

Prva promo tura za slepe i slabovide u Somboru i Erdutu

Osobe oštećenog vida, slepi i slabovidi, članovi Saveza slepih iz Srbije i Hrvatske, učestvovali su u prvoj promotivnoj turističkoj turi prilagođenoj ovoj grupaciji ljudi, koja je organizovana u Apatinu i Sonti.

Kadeti, učenici i rezervni oficiri položili zakletve 14

Kadeti, učenici i rezervni oficiri položili zakletve

Svečanosti povodom polaganja vojničke zakletve vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka generacije „septembar 2018. godine“, kadeta, učenika srednje stručne vojne škole i slušalaca klase rezervnih oficira Vojne akademije i Vojnomedicinske akademije generacije „septembar 2018. godine“ održane su danas u kasarnama u Somboru, Leskovcu i Valjevu.

PrvaPoslednja