Aleksić: Režim brine samo o svojim tajkunima, moramo se međusobno pomagati 1Foto: Narodna stranka

Narodna stranka organizovala je humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za obnovu domaćinstva Radiše Jovanovića iz Knića, koje izgorelo u požaru.

Potpredsednik Narodne stranke i narodni poslanik Miroslav Aleksić rekao je u Kniću da građani u odsustvu državne pomoći moraju međusobno da se pomažu i podržavaju.

„Naš narod uvek pokaže da je najsložniji kada je najteže i tako je bilo i ovog puta. Sada su nam neophodni jedinstvo, solidarnost i zajedništvo u borbu za slobodnu i bolju Srbiju u kojoj će država mnogo biše brinuti o građanima i svakom pojedincu i pomagati ljudima kojima je pomoć neophodna, za razliku od sadašnje situacije u kojoj država brine samo o svojim tajkunima i njihovim interesima“, naveo je Aleksić.

Aleksić je istakao da se građani poslednjih godina zbog nebrige države međusobno pomažu i pokazuju solidarnost izdvajanjem novca SMS porukama za lečenje.

„Pomažemo se i u slučajevima poput domaćinstva Radiše Jovanovića u Kniću. Narodna stranka će uvek pomoći i svojim članovima i svim građanima Srbije kojima je pomoć potrebna. Najmanje što smo danas mogli da uradimo jeste da se pridružimo ovoj humanitarnoj akciji“, rekao je Aleksić.

Opštinski odbor Narodne stranke Knić organizovao je donatorski ručak kojem su prisustvovali Aleksić, predstavnici lokalnih odbora Narodne stranke iz Kragujevca, Čačka, Kraljeva, Trstenika i Bajine Bašte, kao i mnogobrojni građani opštine Knić.

Radiši Jovanoviću iz Knića su u požaru izgoreli pomoćni objekti domaćinstva i štala u kojoj su stradale životinje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari