Bastać: Koja je konačna cena rekonstrukcije Trga republike? 1Marko Bastać Foto: Fonet/Zoran Mrđa

Besmislena rekonstrukcija Trga republike čiji je konačan domet svakodnevni saobraćajni kolaps, na koji smo upozoravali još u toku izvođenja radova, dobija novu dimenziju saznanjem da trošenje novca Beograđana nije gotovo, izjavio je danas predsednik opštine Stari grad, Marko Bastać.

Kako je on istakao, „lažne stručnjake“ iz gradske vlasti  iznenadili su ostaci Stambol kapije, a njihov „amaterizam“ koštaće Beograđane dodatnih 300 hiljada evre.

„Večitom zameniku Vesić Goranu nije dovoljno što je građanima ukrao nekoliko dana života, koje su morali da provedu čekajući u nenormalnim gužvama zbog radova na Trgu, kao ni sve moguće i nemoguće kombinacije koje je napravio sa sebi bliskim podizvođačima, već je odlučio da dodatno ojadi gradsku kasu, koja je po priznanju Vlade Republike Srbije pred bankrotom“, rekao je Bastać. 

On je rekao da Goran Vesić sve to pokušava da prikrije kampanjom koju sprovodi u tabloidima u kojima je, kako je Bastać istakao, danas insertovao flajere o Trgu republike, a koju je takođe platio novcem građana.

„Nastavićemo da obaveštavamo javnost o svim malverzacijama Vesić Gorana, bez obzira na sve pritiske i lažne optužbe, a ovo o čemu govorimo će, kada Srbija postane slobodna i pravna država, biti predmet interesovanja nadležnih organa“, rekao je Bastać.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari