Borko Stefanović: Hoće da nas ubede da smo mi svi ludi i lažovi 1Foto: FoNet / Aleksandar Barda

Ovih punih devet godina je devet godina nasilja, laži, kriminala i otimanja Srbije, kaže za Danas Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde.

On je komentarišući ulazak režima SNS i SPS u desetu godinu vlasti, naveo da su postavili najgore, moć dali najnesposobnijima i najbahatijima.

– Istinu su sakrili od naroda, zarobili skoro sve medije i institucije. Namestili skoro sve tendere i sad se kupaju u narodnim parama, dok ponekad bace neku mrvicu da se ljudi ne dosete kako su u nesigurnosti, bedi i nedostatku bilo kakve perspektive. Kad sam 2012 govorio da ulazimo u diktaturu, mnogi su se smejali i govorili da preterujem. Danas se istina naplaćuje progonom, nasiljem i blatom prema onima koji ee usude da je izgovore – kaže Stefanović.

Prema njegovoj oceni, zagospodarili su najgori ovom divnom zemljom i pokušavaju da posle skoro 10 godina ubede ljude da super žive i da oni nisu pravili, negovali u upravljali Veljkom Belivukom i njegovim klanom.

– Hoće da nas ubede da smo mi svi ludi i lažovi samo da bi oni dan duže ostali na vlasti i pljačkali, progonili, lagali. Samo da bi dan duže ostali na slobodi. Ali shvatiće ubrzo da neće Srbija više laž, mafiju i bagru – zaključuje Stefanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari