Božović: Zabrinut sam za zdravlje stanara Bristola 1Balša Božović Foto: DS

Veoma sam zabrinut za zdravlje stanara hotela Bristol. Nekoliko puta sam uspeo da odložim štrajk glađu, u dogovoru sa njima misleći da će institucije poput zaštitnika građana reagovati, ovoga puta nisam uspeo da ih odgovorim. 18. dan su bez struje, izjavio je danas narodni poslanik Demokratske stranke Balša Božović.

On je istakao da strahuje za njihovo zdravlje koje je narušeno poslednjih 18 dana bez struje posebno i da poslednjih godinu dana traje njihovo maltretiranje.

„Od 1991. su ovde. 28. godina žive u nehumanim uslovima za život. Apelujem na nadležne organe da hitno reaguju i reše ovaj problem. Uredno su sve plaćali, svaku sobu, svaki račun za struju, obezbeđeni su stanovi za njih koje Ministarstvo odbrane neće da im da“, rekao je Božović.

On je dodao da među tim ljudima ima srčanih bolesnika, koji nemaju jak organizam koji može da podnese takav šok kakav je štrajk glađu. Božović je pozvao sve predstavnike medija da im pomognu.

Božović: Zabrinut sam za zdravlje stanara Bristola 2
Stanari Bristola Foto: DS

„Ministarstvo odbrane na čelu sa Vulinom sistematski ih ubija. Vulin treba da zna, ako im se nešto loše desi, ne daj Bože, lično će on biti odgovoran“, dodao je Božović a prenosi Informativna služba DS.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari