Brnabić: Preduslov transparentnosti digitalizacija 1Foto: FoNet/Nenad Đorđević

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić primila je danas u kurtoaznu posetu ambasadora Nemačke u Srbiji Tomasa Šiba. Teme sastanka su obuhvatale dalje unapređenje ekonomske saradnje, proces evrointegracija Srbije kao i značaj regionalnog povezivanja.

Kako se navodi u saopštenju, Brnabić je poželela dobrodošlicu novom ambasadoru i zahvalila se na dosadašnjoj dobroj saradnji, kako ekonomskoj, tako i političkoj i istakla da Srbija ceni sugestije Nemačke i vidi ih kao konstruktivnu pomoć da se prevaziđu potencijalni izazovi na putu ka članstvu u Evropskoj uniji.

Šiba je, čestitajući predsednici Vlade na posvećenosti u sprovođenju reformi naglasio da će se dobra saradnja dve države nastavioti i ubuduće, s obzirom da je do sada davala odlične rezultate i ocenio da je SR Nemačka zadovoljna poslovnom klimom za dalja ulaganja.

„Brnabić je upoznala sagovornika sa procesom reformi, naročito u oblasti digitalizacije, kao preduslova transparentnijeg rada javne uprave i efikasnog mehanizma za borbu protiv korupcije i izrazila zahvalnost SR Nemačkoj na podršci uvođenju dualnog obrazovanja, za koje je ocenila da već daje dobre rezultate“, saopšteno je iz premijerkinog kabineta.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Brnabić: Preduslov transparentnosti digitalizacija”

  1. Ta digitalizacija je velika prevara. Meni u katastru i njihovom kompjuteru vec godinu dana stoji predmet za upis kvadrature stana. Kada preko ekatastra postavim pitanje dobijam odgovor: Vas predmet je u radu. Pa ja to znam jer godinu dana idem i gledam u postansko sanduce da li je stiglo resenje.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.