Brnabić: Prirodno je da podržim Vučića 1Foto: MDULS

Dobila sam poziv da budem ministar u ovoj Vladi od njenog aktuelnog predsednika Aleksandra Vučića i potpuno je prirodno da ga kao član njegovog tima i osoba koja je zaslužila njegovo poverenje, podržim u nastojanjima da Srbija nastavi sa reformama.

To ističe za Danas Ana Brnabić, ministarka državne uprave i lokalne samouprave, odgovarajući na pitanje kako je mislila da kao ministar učestvuje u predsedničkoj kampanji Vučića.

Ona je prethodno izjavila da podržava kandidaturu Vučića i da će ako treba učestvovati i u kampanji.

“Mene jeste moje prethodno iskustvo preporučilo za poziciju ministra državne uprave i lokalne samouprave i izuzetna mi je čast što mi je na taj način pružena prilika da učinim nešto dobro za svoju zemlju. Rad u Ministarstvu i završetak započetih projekata, kao što je uvođenje elektronskih servisa, modernizacija državne uprave i transformacija države u servis građana, oznaživanje lokalnih samouprava, uvođenje Akademije za javnu upravu i unapređenje rada IT sektora koji su samo neki od projekata na kojima radim sa mojim timom, ostaju moj najvažniji prioritet”, napominje Brnabić u pisanoj izjavi za Danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari