Đurić: Politički zombiji ne zaslužuje drugog lidera od Jeremića 1Foto: N1

Vuk Jeremić svakoga dana iznova dokazuje da mu je jedini program mržnja prema Aleksandru Vučiću, saopštio je potpredsednik Glavnog odbora SNS-a Marko Đurić.

U saopštenju Marko Đurić kaže da je Vuk Jeremić spreman da za rad ostvarenja svog programa mržnje žrtvuje srpske interese kao što je i ranije sa s svojim saradnicima žrtvovao interes Srbije i kada su izbacili dijalog o Kosovu i Metohiji iz Ujedinjenih nacija, doveli Euleks, instalirali prelaze u srcu Srbije, raspustili Prištinski korpus i overili jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova presudom Međunarodnog suda pravde, dok se tajkunsko krilo režima bavilo najvećom pljačkom u celokupnoj istoriji Srbije.

„Opoziciji će biti potrebno mnogo više od ujedinjavanja da bi mogla da poljulja snagu i kredibilitet Srpske napredne stranke, jer građani su svim tim samozvanim političkim liderima trajno otkazali poverenje i nema te magije i taktike kojom će ta grupa potrošenih i kompromitovanih ljudi nauditi jednoj državotvornoj političkoj organizaciji kakva je Srpska napredna stranka“, navodi Marko Đurić.

Đurić ističe da grupa „političkih zombija“ i ne zaslužuje drugačijeg lidera od Vuka Jeremića, koji je u jednoj osobi uspeo da objedini sve negativne karakteristike jednog populiste i demagoga.

Jeremić sebe očito doživljava kao velikog političkog lidera, kaže potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, ali koliko god njegovi sponzori i nalogodavci bili moćni, on više nikada, dok god o tome budu odlučivali građani Srbije, neće biti u prilici da ovoj državi nanosi štetu.

„Mi ćemo svakodnevno i njega i građane podsećati na sve grehe koje su on, Tadić, Đilas i njima slični počinili, a reč je o zločinima protiv interesa Srbije posle kojih se neko ko ima imalo obraza više nikada ne bi pojavio u javnom životu“, naglasio je Đurić.

Prema njegovom saopštenju, takvi Srpskoj naprednoj stranci neće držati lekcije o tome kako se odgovorno vodi država, jer oni su imali odgovornost samo prema sebi i svojim žiro-računima, a svojom neodgovornošću prema javnom interesu državu su doveli na ivicu bankrota i bacili je na kolena u međunarodnim odnosima.

„Građani su prozreli njihove mangupluke i marifetluke, i budućnost svoje dece i države, siguran sam, neće staviti u ruke i lepljive prste Jeremića, Tadića, Đilasa, niti bilo kog drugog otpadnika iz Demokratske stranke“, zaključuje u svom saopštenju potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari