Dveri članovima SNS: Da li ste se borili za Čomićku, Vesića, Jovanova 1Foto: dveri.rs

Potpredsednik Dveri Milovan Jakovljević obratio se danas, kako je naveo, „većinski rodoljubivom članstvu Srpske napredne stranke (SNS)“ i upitao ih zašto Aleksandar Vučić nije među njima koji su mu godinama verovali i podržavali ga, pronašao adekvatne osobe za ministarske pozicije, već je na njih doveo ljude van te stranke, počevši od Ane Brnabić do Gordane Čomić?

„Ne želim da vas vređam i da vam stajem na muku, ali hoću da vam postavim nekoliko pitanja. Čime su bolju poziciju u odnosu na vas zaslužili Siniša Mali, Goran Vesić, Jelena Trivan, Maja Gojković, Branislav Nedimović, Darija Кisić, Milenko Jovanov i mnogi drugi? Da li ste se za to borili?“, upitao ih je potpredsednik Dveri Milovan Jakovljević, u pisanoj izjavi.

On im je poručio:  „Zar je borba protiv bivšeg režima i ‘žutih lopova’ to što se nagrađuju novim pozicijama u vašoj vlasti?“.

„Vrhunac licemerja i uvrede za sve vas je imenovanje ‘žute perjanice’ Gordane Čomić na poziciju ministra za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, kao i najava gospođe Čomić da će do kraja godine biti pripremljeni zakoni o rodnoj ravnopravnosti i istopolnom partnerstvu“, rekao je Jakovljević.

Dveri članovima SNS: Da li ste se borili za Čomićku, Vesića, Jovanova 2

Kako je dodao, to je  „šamar svima nama koji pripadamo rodoljubivoj, tradicionalnoj i hrišćanskoj Srbiji, bez obzira na stranačku pripadnost“.

„Gde je kraj našem zajedničkom poniženju?! Šta je sledeće?! Hoće li država oduzetu decu dodeljivati ‘istopolnim partnerima’?“, poručio je Jakovljević članovima SNS, pozivajući ih da zajedno „spreče sramotu u najavi“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari