Dveri izlaze na sve lokalne izbore 4. marta 1

Srpski pokret Dveri najavio je da će 4. marta izaći na sve lokalne izbore, koji se odražavaju u Beogradu, Aranđelovcu, Boru i Sevojnu.

„Srpski pokret Dveri izlazi na sve navedene lokalne izbore što je još jedan pokazatelj da smo respektabilan politički faktor i da imamo sve veću podršku građana. Pozivamo birače iz Beograda, Aranđelovca, Bora i Sevojna da izađu na izbore 4. marta i podrže naše liste i kandidate, jer je sada prava prilika da promene nešto u svojim mestima“, navode Dveri u saopštenju.

Na izbore u Beogradu Dveri izlaze u koaliciji sa Dosta je bilo na listi pod rednim brojem 7, na listi Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu, a da se oni ne vrate. Na lokalnim izborima u Aranđelovcu naša lista „Izaberi Aranđelovac“ je pod rednim brojem 4, a u ovoj opštini Dveri izlaze zajedno sa pokretom Naši i udruženjem građana Radnik nije rob.

Na izborima u Boru koaliciona lista sa Dosta je bilo nosi naziv Dosta je bilo i Dveri srpske – Da ovi odu, a da se oni ne vrate i na glasačkom listiću će biti pod rednim brojem 4. U Sevojnu Dveri izlaze samostalno, a lista Srpski pokret Dveri je pod rednim brojem 4.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari