Dveri: Zastrašujuće pretnje Bošku Obradoviću i njegovoj porodici 1Foto: FoNet/Zoran Mrđa

Bošku Obradoviću, narodnom poslaniku i predsedniku Srpskog pokreta Dveri, stigle su zastrašujuće pretnje preko društvenih mreža, navode Dveri u svom sapoštenju.

Kako navode, povodom svih tih pretnji predata je krivična prijava Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Odeljenju za visokotehnološki kriminal.

Dveri osuđuju pretnje bilo kome, pogotovo pretnje smrću članovima porodica. Ali, ono što je u poslednje vreme stiglo u vidu pretnji Bošku Obradoviću je zaista monstruozno i normalnom umu neshvatljivo.

– Svedoci smo da je nakon pretnji Aleksandru Vučiću, jedna osoba ekspresno uhapšena, a sve je snimano kamerama MUP-a. Dakle, policija i tužilaštvo mogu da rade svoj posao, ukoliko žele. Nadamo se da će i u ovom slučaju jednako brzo reagovati i da će i osobe koje su pretile Bošku Obradoviću i njegovoj porodici biti privedeni poznaniju prava, navode Dveri u saopštenju.

Kako ističu, jedan od razloga štrajka glađu Boška Obradovića jeste upravo i to što živimo u društvu selektivne pravde, gde zakon nije jednak za sve.

– Videćemo da li će bar u ovom slučaju policija i tužilaštvo raditi po zakonu i otkriti i uhapsiti osobe koje na monstruozan način prete čoveku koji samo želi normalnu Srbiju, kažu iz Dveri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari