GO SNS Kraljevo: Osuđujemo svaki vid nasilja 1Foto: Logo

Gradski odbor SNS u Kraljevu demantovao je izjave jednog od predstavnika kraljevačke opozicije u vezi sa navodnim oštećenjima i ispisanim porukama na njegovom automobilu, a koje su osvanule u dnevnom listu „Danas“, na drušvenim mrežama i portalima.

„Od svog osnivanja do danas Srpska napredna stranka se za vlast bori isključivo demokratskim putem: na izborima, fer i pošteno, poštujući drugačije mišljenje. Naša stranka nudi građanima programe i ideje zbog kojih od 2012. godine ubedljivo pobeđuje na izborima, jer srpski narod prepoznaje šta je dobro. A to su ideje za koje se vredi boriti: otvaranje novih fabrika, novih radnih mesta, izgradnja puteva, otvaranje aerodroma, sportskih hala, terena, stadiona, bazena“, ističe se u saopštenju.

Kako je navedeno, Gradski odbor Srspke napredne stanke osuđuje svaki vid nasilja, bilo da je reč o imovini ili pojedincu i poziva nadležne organe da blagovremeno reaguju i da počinoice dela, koji se pripisuju SNS-u, što pre pronađu, procesuiraju i o tome obaveste javnost.

Odgovor PU u Kraljevu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu su odmah po prijavi, da je oštećen lim na automobilu „opel astra“, P.V. iz Kraljeva, izašli na lice mesta.

Kako je saopšteno, o događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo koje je delo kvalifikovalo kao uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari