Ilić: Srbijom vlada anarhija 1Foto: Medija centar

Srbijom vlada anarhija, institucije ne postoje, izjavio je predsednik Nove Srbije Velimir Ilić i dodao da o Kosovu svako iznosi svoje mišljenje, od predsednika Aleksandra Vučića do premijerke Ane Brnabić, umesto da se o tim problemima raspravlja u Narodnoj skuštini.

Ilić je u aktuelni problem svrstao i obavezu građana da imaju Dina kartice. Kako je rekao, ništa ne bi bilo sporno da Narodna banka Srbije nije bez tendera posao izrade kartica dala firmi „Aseko“ koja je u vlasništvu brata Ane Brnabić.

„Kada se izračuna koje su to pare u pitanju nije teško zaključiti da se radi o još jednom lopovluku i krađi građana Srbije i to pod pokroviteljstvom Vlade“, naglasio je Ilić.

Prema njegovim rečima, najviše treba da nas brine bezbednost, rekao je Ilić. Havarije na putevima Srbije koštaju 70 miliona evra, procenio je Ilić i pitano ko će to da plati. „Da li je Srbija bezbedna, da li se bezbedno gradi. Šta bi bilo da je autoput pušten u saobraćaj, ko bi onda odgovarao za poginule ljude na putu“, izjavio je Ilić.

Nekada su srpske firme gradile puteve, a sada poslove preuzimaju strani insvestitori i zato se ne zna kako se gradi i da li je gradnja bezbedna, ocnio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari