Grupa građana Milan Turanjanin: SNS nastavlja sa političkim nasiljem 1Foto: Logo

Grupa građana Izbor za našu opštinu – Milan Turanjanin, koja učestvuje na izborima za odbornike u Skupštini opštine Stara Pazova, saopštila je da im rukovodstvo te opštine iz Srpske napredne stranke, ne dozvoljava ni jedan način oglašavanja.

Oni navode da „funkcioneri Srpske napredne stranke na sve načine pokušavaju da ukinu makar i privid bilo kakvih uslova za ravnopravnu političku borbu“.

Kažu da je samo 24 sata posle angažovanja firme koja ima ugovor sa opštinom za prodaju oglasnog prostora na javnim površinama i postavljanja oglasnih tabli grupe građana, opština Stara Pazova dovukla mehanizaciju za njihovo uklanjanje.

„Pravljenjem gužve na glasačkom listiću ubacujući fantomske izborne liste za koje su sami skupljali potpise, blokiranjem pristupa medijima za kandidate opozicije, direktnim i indirektnim pretnjama biračima i aktivistima političkih organizacija, pa čak i otvorenim nasiljem nad političkim protivnicima, Srpska napredna stranka obesmišljava izborni proces, a samim tim urušava i ono malo što je ostalo od demokratskog poretka u Srbiji“, saopštila je Grupa građana Izbor za našu opštinu – Milan Turanjanin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari