Jedan od pet miliona: Ne priznajemo rezultate izbora, ali ni bojkota 1Foto: Jedan od pet miliona

„Pokret Jedan od pet miliona neće priznati rezulatate izbora – ni paralment, ni vladu, ali ni rezultate bojkota“, rekla je danas Valentina Reković, nosilac liste tog pokreta.

„Ako čekamo Evropsku uniju ništa se neće desiti jer oni igraju u kolu sa Aleksandrom Vučićem već osam godina“, rekla je Reković, na konferenciji za novinare.

Reković je istakla da Republička izborna komisija još nije objavila sve zapisnike sa izbornih mesta, kao i da je nepravilnosti bilo na više od osamdeset odsto mesta za glasanje i da oni praktično i ne znaju kakav su izborni rezultat ostvarili.

Kako je navela, 50.000 kontrolora je potrebno da se „proces sačuva od lopovluka“ i poručila građanima da se jave ovom pokretu kako bi se spremili za naredne izbore.

Lidere stranaka koje su bojkotovale izbore pozvala je da podnesu ostavke i rekla da opozicija samo ujedinjena, ali bez starih lidera, može da vrati poverenje građana u izbore.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

6 reagovanja na “Jedan od pet miliona: Ne priznajemo rezultate izbora, ali ni bojkota”

  1. E bas smo malu grupicu ljudi „1 od 5 miliona“ cekali da prokomentarisu nesto. Oni jadni misle da njih narod slusa. Nikad nista pametno da kazu ili urade.

  2. Palite kao golf dizel na bjelasnici. Vi ste svoje odradili za prvorodenog ali posto ste bili na nivou statisticke greske za vas nema „sendvica“ 🙂

  3. E moja deco, da ste prihvatili bojkot, i vi, i oni nesrećnici Sergije, Živković, Radulovic… Sve bi drugačije bilo. Ne bi imali, mada i sada nemaju legitimitet. Bojkot je uspeo

    • E moj Siniša.. kad bi znao da ces da padne ti bi seo… bojkot nikada ne može da uspe iz prostog razloga što ne postoji cenzuc izlaznosti.. ako se izbori održe i sa tre birača šta izglasa dvoje to je. Karikiram brojkama naravno ali to je zakonski princip. Ali Srbi su poznati kao inadzije pa evo ni protiv virusa nema sloge a pristup je jasan da samo i jedino distanca štiti od prenosa jer simptoma nema dok ne bude frka. Jadni ste očito svi vi sto ste omogućili AV da hara i dalje sad sa skoro svim mandatima ali vi prepametni nećete priznati izbore ni vlast pa da vidimo kako će to na delu da bude. Od gluposti leka nema skoro ko ni za Covid.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.