MIhajlović: Očekujem ubedljivu pobedu liste koju predvodi Aleksandar Vučić 1Zorana Mihajlović Foto: MGSI

Očekujem ubedljivlju pobedu liste koju predvodi Aleksandar Vučić, jer je izbor 21. juna jednostavan: ili ste za rezultate i veće plate a to je ono što smo pokazali da umemo, ili za lezileboviće, neradnike i novu pljačku! To je razlika između nas i svih ostalih, izjavila je članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović za današnji „Blic“.

Ona je, na pitanje kakvu Vladu Srbije očekuje posle izbora, ocenila da će nova vlada „biti još efikasnija i uspešnija“ i „sa još više kvalitetnih ljudi koji imaju kapacitet da operativno vode zemlju“.

„Glavni razlog za uspeh je Vlade je sinergija i zajednički rad predsednika Srbije i svih članova Vlade“, rekla je Mihajlović, tvrdeći kako sadašnja vlada „bez lažne skromnosti, ima najbolje rezultate u poslednjih 31 godinu“.

Mihajlović je, na pitanje očekuje li da će biti i u sledećoj vladi, rekla kako su za svakog u politici važni rezultati jer se samo to vrednuje.

„Knjiga rezultata koje je proteklih godina ostvarilo ministarstvo na čijem se čelu nalazim poprilično je velika. Nju s ponosom mogu da pokažem svima, to je i moj izveštaj građanima. Ali, pre izbora nove Vlade, prvo da završimo izbore i da vidimo kome će građani dati poverenje. Ne želim od da politike pravim kladionicu kao što se mnogi trude“, rekla je Mihajlović za „Blic“.

Komentarišući stranke koje su se odlučile da bojkot Mihajlović je ocenila da je reč o političarima i političkim partijama koje čekaju da ih umesto građana Srbije na vlast dovede neko sa strane i, nazivajući ih „političkim najamnicima“, rekla da „Srbi to ne vole“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari