Nova Varoš: Emitovanje emisije sa gostima iz opozicije sprečeno pod pritiskom poslanika SNS (VIDEO) 1Foto: Pixabay / renateko

Emitovanje emisije sa predstavnikom Grupe Građana Opstanak, koja nastupa na predstojećim lokalnim izborima u Novoj Varoši, sprečeno je nakon jednog telefonskog poziva narodnog poslanika SNS, kaže za Danas Dimitrije Paunović, nosilac ove liste.

– U četvrtak u 10 sati snimljena je emisija, koja je trebalo da bude emitovana na lokalnoj TV Zlatar večeras u 21 sat u zakupljenom terminu. Od strane Krsta Janjuševića, koji je inače narodni poslanik SNS i koordinator SNS-a za Zlatiborski okrug, obavljen je telefonski poziv, u kome je uredniku i vlasniku televizije zaprećeno da će im biti zatvorena televizija i uskraćeno finansiranje iz budžeta Opštine Nova Varoš, ukoliko snimak bude emitovan – tvrdi Paunović.

Ova opoziciona grupa građana na predstojećim lokalnim izborima nastupa kao GG „Dimitrije Paunović – OPSTANAK -Zato sto možemo bolje“.

Paunović dodaje da su sa ovom informacijom izašli u javnost kako bi građani Nove Varoši, ali i ostatka Srbije, videli „čime se služe lokalni šerifi, koji predstavljaju SNS“.

Emisija čije emitovanje je sprečeno na lokalnoj televiziji Zlatibor, okačena je na Jutjub kanal „Opastanak Nova Varoš“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari