Paunović nastupa sa listom pod nazivom Grupa građana "Sigurno napred" 1Foto: Medija centar

Zamenik predsednika Demokratske stranke (DS) i predsednik opštine Paraćin Saša Paunović izjavio je da će na predstojećim lokalnim izborima u tom gradu nastupiti sa listom pod nazivom Grupa građana „Sigurno napred“.

Mi smo Paraćinci, mi se borimo za Paraćin, jer ne verujemo da treba neko iz Beograda da naređuje Paraćincima kako da se organaizuju i da zavodi red u našem gradu, rekao je Paunović, dodajući kako će se boriti da „u tom delu Paraćin bude slobodan grad“.

Ja ne govorim o političkim strankama zbog toga što nije sve u strankama, već je stvar i odnosa među ljudima i mi ni do sada nismo imali obavezu da slušaamo bilo koga van Paraćina kako da obavljamo lokalne poslove, rekao je Paunović.

On je naglasio da će se i dalje zalagati da o Parćinu odlučuju Paraćinci.

S druge strane, naši politički protivnici imaju rukovodioce koji su došli sa strane i koji hoće da upravljaju Paraćinom.

Mi se borimo protiv toga, istakao je Paunović.

On je juče istupio je iz DS i podneo ostavku na sve stranačke funkcije kako bi učestvovao na predstojećim lokalnim izborima u Paraćinu.

U situaciji u kojoj sam morao da biram između Paraćina i Beograda između ljudi za koje sam, sa kojima sam i zbog kojih sam godinama radio i „političke karijere u Beogradu“, izabrao sam Paraćin.

Odlučio sam da napustim Demokratsku stranku da ona ne bi imala probleme zbog takve moje odluke, rekao je Paunović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari