Pirot: Pobedila lista ''Aleksandar Vučić-za našu decu'' 1Foto: Z. P.

Prema još uvek nezvaničnim podacima izbornih štabova, na lokalnim izborima u Pirotu pobedila je lista “Aleksandar Vučić-Za našu decu“ a osim nje dobre rezultate imaju Grupa građana “Najbolje za Pirot“ i SPS, dok se za sada ne zna da li će još neka od preostalih sedam lista preći cenzus.

Prvi na listi Aleksandar Vučić – Za našu decu i kandidat za gradonačelnika Vladan Vasić izjavio je večeras da je izlaznost birača u Pirotu dobra i iznosi 55 odsto i da očekuje ubedljivu pobedu ove liste na parlamentanim i lokalnim izborima.

“Prema do sada obrađenih 30 posto biračkog materijala, lista “Aleksandar Vučić- za našu decu“ osvojila je 55 odsto.

Zadovoljan sam rezultatima jer smo ovakav rezultat postigli u konkurenciji 10 lista u Pirotu. To je pobeda i za mene jer peti put na lokalnim izborima pobedjujem. Zahvalan sam biračima, kako i konkurentima koji su prešli cenzus. Vidimo SPS kao koalicionog partnera u novoj lokalnoj vlasti“, rekao je Vasić i dodao da je lista SNS na parlamentarnim izborima osvojila podršku 63 birača.

Predsednik GO SPS i prvi na listi u Pirotu Vidojko Panajotović je izjavio da očekuje prve preliminarne rezultate.

“Znaćemo kako smo prošli na lokalnim izborima“, rekao je Panajotović.

Prvi na listi Grupe građana “Najbolje za Pirot- Odbranimo reke, odbranimo Pirot“ Žarko Todorović kaže da se nadaju da će biti drugi na lokalnim izborima u Pirotu,

“Rezultati koji pristižu daju nam razlog za optimizam jer prvi put izlazimo na izbore“, rekao je Todorović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari