Pirotski okrug: Potvrđene prve odborničke liste za buduće lokalne parlamente 1Foto: Z. Panić

U Pirotskom okrugu pocele su izborne aktivnosti stranaka i koalicija za naredne lokalne izbore u Pirotu, Babušnici, Beloj Palanci i Dimitrovgradu.

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Pirotu predao je izbornu listu Gradskoj izbornoj komisiji za predstojeće lokalne izbore. Na izbore u Pirotu socijalisti izlaze samostalno.

Na listi su kandidati za svih 56 odborničkih mesta u pirotskoj skupštini, a prvi na listi je predsednik Gradskog odbora SPS-a Vidojko Panajotović. Ova lista je juče i proglašena i to je druga odbornička lista u Pirotu koja je proglašena.

Prva lista koja je proglašena je “Aleksandar Vučić – Za našu decu“, a prvi na njoj je Vladan Vasić.

Opštinska izborna komisija u Babušnici do sada je potvrdila dve izborne liste za predstojeće lokalne izbore. Prva je predata odbornička lista “Aleksandar Vučić – Za našu decu“ na kojoj je prva Ivana Stojčić. Na ovoj listi su kandidati za sva 23 odbornička mandata.

Druga predata i proglašena je koaliciona lista pod nazivom “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – Demokratska partija Bugara“. Prvi na listi je Zoran Spasić. Ova koaliciona lista ima kandidate za sva odbornička mesta u babušničkom parlamentu.

Opštinski odbor SNS-a u Beloj Palanci predao je listu za predstojeće lokalne izbore pod nazivom “Aleksandar Vučić – Za našu decu“. Na listi su kandidati za svih 29 odborničkih mesta u belopalanačkoj skupštini. Prikupljeno je 350 potpisa građana Bele Palanke, saopšteno je iz belopalanačkog SNS-a. Listu je predao predsednik Opštinskog odbora SNS-a Goran Miljković koji je i prvi na ovoj izbornoj listi. Listu je potvrdila Opštinska izborna komisija.

Prema podacima Opštinske izborne komisije u Dimitrovgradu, u ovoj opštini su do sada proglašene dve izborne liste. Prva je lista “Aleksandar Vučić – Za našu decu“ sa svih 29 odborničkih kandidata. Prvi na listi je Vladica Dimitrov. Druga je izborna lista “Ivica Dačić – SPS“ takođe sa kandidatima za svih 29 mesta u dimitrovgradskom parlamentu. Prvi na listi je Zoran Gerov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari