RIK odlučio: 1. jula ponovno glasanje u Vranju, Bujanovcu, Surdulici i Vladičinom Hanu na 26 biračkih mesta 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Na 26. biračkih mesta u četiri od sedam opština Pčinjskog okruga, prema odluci RIK, biće ponovljeno glasanje za republičke poslanike.

Građani će glasati 1. jula od 7 do 20 sati, a odlukom nadležnog organa biće imenovani novi Birački odbori.

Izbori se ponavljaju u Vranju u MZ „Odžinka“ na biračkom mestu broj 12, u OŠ Donje Trebešinje, broj 82, u službi opština sa KiM, broj 26, OŠ u Smiljeviću, broj 48, OŠ u selu Strešak, br 52, na biračkom mestu u kući Gorana Mladenovića, br 57, OŠ u selu Sikirje, broj 62 i u OŠ u selu Ćukovac, broj 62. 

Glasanje će biti ponovljeno i na jednom biračkom mestu u Gradskoj opštini Vranjska Banja, koje se nalazi u preduzeću „Živinoprodukt“. Reč je o biračkom mestu broj 8. 

Izbori će biti ponovljeni i na devet biračkih mesta u opštini Bujanovac, to na biračkom mestu broj 1 u holu O.Š. „Muharem Kadriu, broj 10, u O.Š. „Sami Frašeri“, broj 52 u holu O.Š. „Naim Frašeri“, broj 57, koje se nalazi u restoranu Duvanske industrije, zatim broj 15 i broj 16 u O.Š. „Sami Frašeri“, broj 25 u O.Š. „Branko Radičević“, broj 31, u lokalu Zarija Mitića i broj 45 u O.Š. „Bora Stanković“.

U Surdulici, glasanje se ponavlja na četiri biračka mesta: broj 7 u O.Š. „Vuk Karadžić“, broj 30 u osnovnoj školi, broj 28 u privatnoj kući Zagorke Jančić i broj 36 u restoranu preduzeća „Vlasinske HE“.

U Vladičinom Hanu, izbori će se ponovo održati na biračkim mestima broj 11 u Domu kulture i na biračkim mestima 14, 19 i 47.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari