Stanojević prikuplja potpise 1FOTO: YouTube, TV Kragujevac

Istaknuti šumadijski aktivista Srpske napredne stranke i direktor Zavoda za zbrinjavanje odraslih „Male Pčelice“ Vladica Stanojević učestvovaće na predstojećim lokalnim izborima u Kragujevcu, na kojima će predvoditi grupu građana, za koju juče je počeo prikupljanje podrške Kraghujevčana.

 Stanojević je, inače, dugo slovio za jednog od najozbiljnijih kandidata SNS za gradonačelnika Kragujevca, a iako je to negirao, do javnosti su stizale informacije da pravi listu uglednih kragujevačkih nestranačkih ličnosti. Na spisku kandidata za odbornike Srpske napredne, koja je proglašena još krajem minule sedmice, Stanojevića ne samo da nema, već je drugi na toj listi Goran Kovačević, sa kojim je krajem prošle godine Stanojević bio u otvorenom sukobu.

Obračun naprednjačkih klanova na kratko je bio utihnuo pred kraj prošlog meseca, kad je u Kragujevcu, u prisustvu predsednika Izvršnog odbora SNS Darka Glišića, održana sednica gradskog odbora te partije, na kojoj je, između ostalog, nosilac liste SNS na predstojećim lokalnim izborima, oficir i ekonomista, odnosno indentant Nikola Dašić imenovan za šefa izbornog štaba. Naprednjacima je tada iz vrha stranke naloženo da „zakopaju ratne sekire“ u Kragujevcu, i to primirje je, potrajalo nepunih desetak dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari