U Zrenjaninu novi slučaj „bugarskog voza“ 1Foto:M.P.

Do 18 časova u Zrenjaninu je na 70 biračkih mesta izašlo 35,5 odsto birača od 102.942 upisanih.

Ministar privrede Goran Knežević, predsednik GO SNS i nosilac izborne liste u Zrenjaninu glasao je na biračkom mestu u osnovnoj školi „2.oktobar“.

Prema prvim pokazateljima, najslabije interesovanje za izbore pokazali su građani naselja Mala Amerika.

Ispred biračkog mesta broj 48 u mesnoj zajednici Bolnica-Berbersko zabeležena je danas nepravilnost, o čemu je organizacija Crta obavestila javnost.

Kako su naveli, ispred ovog birališta u Zrenjaninu prijavljen je slučaj „bugarskog voza“ ili zamene već popunjenog listića.

Zrenjaninska policija izašla je na uviđaj ali nije zatekla vinovnike, kako su saopštili.

Na svom Fejsbuk nalogu Pokret ujedinjenih fantoma objavio je snimak ispred birališta broj 48 u Zrenjaninu, gde su zatekli gradskog ombudsmana i jednog od članova mesna zajendice gde je prijavljen slučaj bugarskog voza.

Tokom popodneva prijavljen je novi slučaj „bugarskog voza“ na teritoriji grada Zrenjanina, u selu Lazarevu povodom koga je ponovov reagovala Crta.

Kako je navedeno, primećeno je da birači odlaze u jednu kuću, potom na biralište a onda su se ponovo vraćali u tu kući nešto noseći. Policija je izašla na teren i po ovoj prijavi ali nije zatekla nikakva sumnjiva lica, kako su naveli.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari