Jeremić: Izbori šansa za promenu 1Foto:N1

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ocenio je da su predstojeći beogradski izbori najveća prilika za promene u proteklih šest godina koja se ne sme propustiti jer u suprotnom preti opasnost od „potpunog srastanja“ države i organizovanog kriminala, saopšteno je danas iz te stranke.

Ako se proces fuzije države i organizovanog kriminala uspešno završi, promene će biti neuporedivo teže i tada sve postaje moguće u najgorem smislu, rekao je Jeremić na tribini, u Mirijevu, Razvoj Beograda i podrška preduzetništvu“.

Jeremić je naveo da će lista Dragan Đilas – Beograd odlučuje. Ljudi pobeđuju sigurno ostvariti na beogradskim izborima najbolji rezultat od svih opozicionih grupacija.

Vlast Srpske napredne stranke(SNS) pada ako i ostale liste prave opozicije uspeju da izvedu svoje birače na glasanje, a Socijalistička partija Srbije ostane ispod cenzusa, rekao je Jeremić.

Više nego ikada od 2012. godine postoji šansa za promenu vlasti koja će krenuti iz Beograda, a zatim će režim pasti u celoj Srbiji, rekao je Jeremić.

Jeremić je rekao da razvoj slobodnog preduzetništva jedna od centralnih tačaka programa te partije, dok je vlast SNS „suštinski neprijatelj“ preduzetništva jer ono podrazumeva slobodno mišljenje, a „režim čini sve da otera misleće ljude“.

Vlasnici malih i srednjih preduzeća su u razgovoru sa Jeremićem istakli da su njihovi najveći problemi „visoki nameti na plate, favorizovanje stranih investitora, nemogućnost planiranja izdataka za porez i mešanje SNS-a u sve pore poslovanja“, saopštila je Narodna stranka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari