Jeremić: Saradnja nije dovedena u pitanje 1Foto:N1

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da nema nikakvih trvenja između Dragana Đilasa, Saše Jankovića i njega.

Jeremić je istakao da nema nikakve sumnje da partneri sa beogradskih izbora ostaju zajedno i u budućnosti, a da su u toku razgovori i sa drugim opozicionim akterima o uključivanju u zajednički blok.

Saradnja nijednog trenutka nije niti će biti dovedena u pitanje. Sastanak sa Jankovićem i Đilasom je bio konstruktivan i postigli smo visok stepen saglasnosti, rekao je Jeremić za TV Naša, navodi se u saopštenju Narodne stranke.

To nisu razgovori „na život ili smrt“, nego se dogovaramo o najefikasnijem obliku delovanja, kao i o prioritetima. Toliko je toga pogrešnog u Srbiji da se ne može sve odjednom staviti na sto, objasnio je Jeremić.

Jeremić je naveo su za Narodnu stranku u zajednički opozicioni front dobrodošli i Demokratska stranka, kao i Dveri, napominjući da bi uslov za priključivanje novih članica opozicionom bloku trebalo da bude da se javno obavežu da neće sarađivati sa Srpskom naprednom strankom ni na jednom nivou vlasti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari