Jovanović: Senić u Šumadiji meri krvna zrnca ko je i koliko za Vučića 1Foto: FoNet/Nenad Đođević

Dragan Jovanović, bivši poslanik Nove Srbije, a sada samostalni poslanik, tokom rasprave o amandmanima na Zakon o poreklu imovine pitao je kolege poslanike iz vladajuće većine da li će biti ispitana I imovina svima onima koji su preleteli u Srpsku naprednu stranku.

On je apostrofirao Aleksandra Senića, nekada poslanika DS i Tadićevog SDS, koji je u međuvremenu preleteo u Srpsku naprednu stranku i čak postao direktor u Koridorima Srbije.

„Senić je svojevremeno u ime DS u TV duelu sa Vladimirom Orlićem i sa mnom, koji sam nosio listu Aleksandar Vučić – Dragan Jovanović na lokalu u Šumadiji, rekao da se neće brijati dok su Vučić i njegovi razbojnici na vlasti. On danas po Šumadiji meri krvna zrnca ko je i koliko za Vučića. Senić posle prelatanja u SNS dobio fotelju u Koridorima Srbije, pa je u neredne tri godine između Topole i Rače napravio objekat vredan više miliona evra na kojem pravi destileriju“, rekao je Jovanović i dodao da je svojevremeno on na mitinge opozicionog SNS-a dovodio autobuse iz Topole.

Prema Jovanovićevim rečima “žuti su ga zbog toga proganjali ,a sada nakon preletanja u SNS tvrde d aim niko ništa ne može bez obzira na promenu stranačkog dresa. Podsetio je i da je on jedini poslanik čiju je imovinu unakrsno ispitivalo Ministarstvo finansija 2012. godine jer je tada bio jedini opozicioni predsednik opštine u Šumadiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari