Kostadinović: OO Palilula podržao Lutovca 1Zoran Lutovac Foto: Medija centar

Izborni štab „Tima za promenu – dr Zoran Lutovac“ demantuje navode iz dnevnog lista Danas povodom izbora unutar Demokratske stranke.

– Opštinski odbor Palilula je podržao dr Zorana Lutovca, a opštinski odbori Novi Beograd, Zemun i Obrenovac nisu pružili podršku kandidatkinji Gordani Čomić, kaže za naš list Dušan Kostadinović, šef izbornog štaba Zorana Lutovca, kandidata za predsednika DS. Kostadinović je tako reagovao na nezvanična saznanja Danasa iz teksta o unutarstranačkim izborima u toj stranci, objavljenog u ponedeljak 21. maja.

Prema rečima Kostadinovića, „usled toga što informativna služba Demokratske stranke forsira kandidatkinju odlazećeg rukovodstva i blokira pristup informacijama ili ih pogrešno plasiraju, apelujemo na zainteresovane medije da se informišu i u izbornom štabu dr Zorana Lutovca, kako bi se dobili istiniti podaci“.

Obrenovac nije podržao Gordanu Čomić

Demanti na tekst „Šutanovac odložio izbore zbog kršenja procedure“ 21. maj 2018. godine: Opštinski odbor Demokratske stranke Obrenovac nije dao podršku kandidatkinji za predsednicu stranke, Gordani Čomić. Da li je u pitanju neprofesionalnost novinara koji je vest napisao, ili loša namera sagovornika, ali odluku o podršci našeg odbora neće donositi ni centrala stranke, a kamoli nepouzdani izvori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari