Krivokapić čestitao Dan državnosti Srbije premijerki Ani Brnabić 1Foto: EPA-EFE/ BORIS PEJOVIĆ

Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić uputio je najsrdačnije čestitke, povodom 15. februara – Dana državnosti Republike Srbije, predsednici Vlade Republike Srbije Ani Brnabić i građanima Srbije.

„Uvjeren sam da će odnosi naše dvije tradicionalno bliske i prijateljske zemlje biti dodatno osnaženi kroz zajedničko angažovanje na intenziviranju bilateralne saradnje u svim oblastima od obostranog značaja. Inicijativniji i dinamičniji pristup jačanju dijaloga u atmosferi međusobnog povjerenja, razumijevanja i dobrosusjedstva bio bi samo na dobrobit naših država, ali i regiona u cjelini“, saopšteno je iz kabineta premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića.

„Naša zajednička vanjskopolitička opredjeljenja – regionalna saradnja i evropska integracija – obavezuju nas da nastavimo intenzivno da radimo na reformskim procesima. Raduje me činjenica da se naša ekonomska i infrastrukturna saradnja održala u vremenu finansijske neizvjesnosti i siguran sam da postoji prostor da je dodatno ojačamo. Nadam da ćemo uspješno prebroditi sve izazove koji stoje pred nama u teškim trenucima kroz koje svi prolazimo zbog zdravstvene krize izazvane pandemijom virusa COVID-19“, navodi se u čestitki premijera Krivokapića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari