LDP: Đilas uništio opoziciju 1Čedomir Jovanović Foto: FoNet/Zoran Mrđa

Liberalno demokratska partija saopštila je da je Dragan Đilas imao zadatak da na beogradskim izborima uništi opoziciju i Demokratsku stranku gurne ispod cenzusa, a danas spaja nespojivo sa namerom da još više obesmisli politiku u Srbiji i reši svoje lične probleme i frustracije, terajući ljude u apstinenciju i bežanje iz politike.

Umesto alternative ovoj vlasti, Savez za Srbiju nudi mešavinu politike Vojislava Koštunice i Slobodana Miloševića, a ideje su mu nastale u želji da se promoviše Đilasov socijalizam i nacionalizam Boška Obradovića, navodi LDP.

Ta stranka navodi da je svaka od 30 tačaka programa Saveza sa Srbiju pogrešna, kao što su pogrešni i motivi zbog kojih je taj savez napravljen.

Rešenje Kosova vide u „zamrzavanju života“, pozivajući se na Rezoluciju 1244, zaboravljajući činjenicu da je od njenog usvajanja prošlo 19 godina i da je u međuvremenu Kosovo proglasilo nezavisnost i otišlo svojim putem, ukazuje LDP.

Takav savez, dodaje se u saopštenju, danas govori da je opozicija Srpskoj naprednoj stranci, ali još nismo čuli šta bi to oni drugačije uradili.

Mi vrlo dobro znamo da njihova lažna opoziciona borba ima za cilj samo jednu stvar, a to je da se u Srbiji nikada ništa ne promeni. To što su igrom slučaja oni danas opozicija onima koje su do juče jurili da ih prime u vlast, ne znači da će im LDP ćutati i gledati ih kako prikupljaju glasove građana koji posle toga treba da budu bačeni i tako se produži vlast SNS, poručila je Liberalno demokratska partija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari