LSV: Ratni zločinci divljaju u skupštini 1

Povodom izjave Zorane Mihajlović, koja se oglasila u odbranu Vulina i „evropskih vrednosti“, kako je sama rekla, Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) podseća potpredsednicu Vlade da je Srbija sa ovakvom vlašću jedina država u Evropi u kojoj osuđeni ratni zločinci sede u parlamentarnim klupama.

Ova stranka u današnjem saopštenju podseća i da je Srbija jedina država u kojoj se opozicioni poslanici u parlamentu izlažu fizičkom linčovanju i nezabeleženom maltretiranju, država čiji ministar odbrane javno huška na regionalne sukobe i bezakonje govoreći da će ulaziti na teritoriju susednih suverenih država kada njemu to padne na pamet itd.

U takvim okolnostima Zorana Mihajlović, koja po zadatku glumi prozapadnu frakciju ovog režima, smatra da treba da učestvuje u ponovnom paljenju vatri u regionu, podržavajući sukob koji je, svojim ekstremističkim izjavama, raspalio Aleksandar Vulin.

Još jednom se pokazuje da nacionalistima nije stalo do žrtava i da im one samo koriste za zloupotrebu i u cilju otpočinjanja novih sukoba, smatra LSV.

Liga socijaldemokrata Vojvodine Zoranu Mihajlović pita zbog čega u tuđem oku vidi trn, a u svom balvan ne primećuje, zajključeno je u saopštenju koje je potpisao Bojan Kostreš, generalni sekretar LSV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari