M. Ivanović: Verujem predsedniku 1Foto: EPA-EFE/DJORDJE SAVIC

Udovica ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Milena Popović Ivanović je u izjavi za RTV Kim istakla da veruje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je obećao da će ulica koja je dobila ime po Oliveru ivanoviću biti najlepša u gradu.

Milena Popović Ivanović: Nema razloga da ne verujem predsedniku “Ja nemam razloga da ne verujem predsedniku da će tako i biti. Mislim da će ulica koja je dobila ime po Oliveru Ivanoviću izgledati onako kako bi trebalo da izgleda”.

Kaže da o istrazi ubistva svog supruga sa predsednikom “razgovara konstantno”.

“Sa predsednikom o istrazi i ubistvu svog supruga nisam razgovarala samo juče. To konstantno radim. Sve informacije koje oni dobiju u vezi sa istragom dođu do mene, tako da sam u toku sa istragom koju vodi naše tužilaštvo”.

Navodi da ne može da iznosi detalje o istrazi već da se moraju čekati zvanični rezultati, ali se nada da će nalogodavci i počinioci uskoro biti privedeni pravdi.

Neposredno pre početka mitinga u Kosovskoj Mitrovici, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je zajedno sa Milenom Popović Ivanović položio cveće kraj spomen ploče ubijenom lideru SDP.

Odbornik GI SDP Marko Jakšić je u izjavi za RTV Kim rekao da predstavnici SDP nisu bili obavešteni da će predsednik položiti cveće ispred sedišta stranke gde je Oliver Ivanović ubijen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari