Mali: Okupili se tajkuni 1Gradončelnik Siniša Mali glasa proše godine, a u glasačku kutiju nije ubačen kontrolni listić; Foto: Fonet / Beoinfo

Moglo se očekivati da će tajkuni oko sebe okupiti i pojedine marginalizovane političare samo da bi naneli štetu svom gradu i sugrađanima i ja samo čujem šta će uraditi protiv našeg predsednika Aleksandra Vučića, a ne čujem da će nešto uraditi za Beograđane, izjavio je za Novosti gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Mali upozorava da su tajkuni i njhovi pomagači „opasni protivnici stabilnog i modernog Beograda zato što iza sebe imaju neograničene količine novca“.

Bivšem gradonačelniku i ponovo kandidatu za tu poziciju Draganu Đilasu Mali zamera „svaki dinar koji je strpao u svoj džep“, a kao najveći uspeh vlasti koju je vodio u protekle četiri godine navodi to što je sprečen bankrot grada.

Mali smatra i da je propagandu o rušenju objekata u Savamali uloženo više miliona evra sa ciljem rušenja svega pozitivnog što je urađeno za Beograđane.

Ne postoji osoba koja bi više od mene želela da se napokon stavi tačka na tu priču i da odgovorni budu kažnjeni, rekao je Mali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari