Mihajlović odgovara SSP: Ne plašim se provere svega što sam radila 1Zorana Mihajlović Foto: MGSI

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović odgovorila je danas opozicionoj Stranci slobode i pravde da oni nisu ni prvi ni poslednji koji joj prete tužlaštvom i procesuiranjem ali da se ona ne plaši ispitivanja svega što je radila.

„Pretite odmazdom, tužilaštvom, zatvorom, kaznama, pretite meni i mojoj porodici. Niste ni prvi, ni poslednji. Ali, ja vama neću odgovarati na isti način, jer se zalažem za politiku koja će biti pristojna i u kojoj neće biti mesta nikakvom nasilju“, navela je Zorana Mihajlović u saopštenju.

Stranka slobode i pravde poručila je ranije ministarki, povodom njene izjave da „lideri opozicije ugrožavaju zdravlje građana svojim protestom ispred Skupštine Srbije“, da će biti procesuirana ukoliko potpiše ugovor po kojem će država otkupiti od Etihada deonice Er Srbije.

SSP je najavila da će ona odgovarati i zbog potpisivanja štetnog ugovora o izgradnji Beograda na vodi i da će istraga protiv njenog supruga, koju je MUP vodio svojevremeno, „biti izvađena iz fioke i predata tužilaštvu“.

Zorana Mihajlović je rekla da je samo kritikovala lidere opozicije zbog toga što prave javni skup u vreme kada svi građani, po preporuci lekara, sede u svojim kućama a da je dobila pretnje umesto odgovora.

„Ne plašim se, ni vas ni bilo koga ko će da ispita sve što sam radila. Tu sam, ne idem nigde. I ne samo za Beograd na vodi koji pominjete, nego očekujem ‘presudu’ i za 350 kilometra novoizgrađenih auto-puteva, i za sve nove auto-puteve koje smo počeli da gradimo, i za više od 550 kilometara rekonstruisanih pruga i svega drugog što je u prethodne četiri godine urađeno u resoru koji vodim“, navela je ministarka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari