Mihajlović: Opozicija bojkotuje izbore zbog straha od nepovoljnog rezultata 1Foto: BETAPHOTO/MSGI SRBIJE/MILETA MIRCETIC/MO (Arhiva)

Izgradnja poslednje deonice puta Kragujevac-Batočina biće završena do marta 2020. godine rekla je danas u Batočini ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Ona je rekla novinarima da je put Kragujevac-Batočina trebalo da bude „davno gotov“, ali su, kako je ocenila, svi „bežali od tog projekta“.

„I mogli smo i mi možda da pobegnemo ali nismo hteli, smatrajući da nema važnije veze za ovaj deo Srbije od veze ka Koridoru 10“, rekla je Mihajlović.

Dodala je da je izabran izvođač posle „raznoraznih problema“ sa projektno-tehničkim dokumentacijama, projektantima, planovima, kašnjenjem, katastrom, eksproprijacijom.

„Izvođač je izabran i radovi su počeli. Jedan deo ministarstva će ovde biti svakodnevno i to treba da se završi u martu 2020. godine“, rekla je Mihajlović.

Mihajlović: Opozicija bojkotuje izbore zbog straha od nepovoljnog rezultata

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da se iza bojkota izbora, koji je najavio deo opozicije, zapravo krije strah od nepovoljnog rezultata po njih jer „nemaju plan i program, niti šta da ponude građanima“.
„Najlakše je u životu skloniti se, ali morate da se borite za svoju politiku i za ono najbolje što možete da uradite u interesu građana Srbije“, rekla je Mihajlović, navodi se u saopštenju njenog kabineta.
Posle obilaska radova na rekonstrukciji pruge Lapovo-Кragujevac u Batočini, Mihajlović je kazala da se opozicija nije pojavljivala ni na lokalnim izborima koji su održani u prethodnom periodu jer su „videli da ih građani ne žele.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari