Mihajlović: Srbija je danas zemlja koja se povezuje sa susedima 1Zorana Mihajlović Foto: Press MGSI

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je kako bi „za Demokratsku stranku bilo bolje da se pozabavi sobom i svojim učinkom dok su bili na vlasti, nego što pokušava da kritikuje rezultate koje su napravili drugi, a o kojima su oni mogli samo da sanjaju“.

“Kad već u DS prave računice i sabiraju šta je ko radio, bolje bi bilo da izračunaju šta su oni ostavili iza sebe. Gde ste bili i šta ste radili do 2012. godine? Koliko radnih mesta je izgubljeno dok ste bili na vlasti, koliko fabrika je zatvoreno? Iza vas je ostao nezavršen Koridor 10, Grdelička klisura je za vreme vaše vlasti bila samo prirodna lepota bez ijednog metra asfalta, a auto-put od Beograda do Čačka vam nije bio ni u mislima”, navela je danas Mihajlović u pisanoj izjavi.

Ona je ocenila kako je Srbija danas „zemlja koja se povezuje sa susedima, koja se ekonomski razvija i koja gradi infrastrukturu koju drugi nisu izgradili“, navodeći kako o tomr „govori više od 350 kilometara završenih auto-puteva, kao i više od 250 novih kilometara koje gradimo“.

Mihajlović je navela da u vreme DS nije obnovljen „ni kilometar pruge“, dok je u vreme vlasti SNS rekonstruisano „više od 550 kilometara“, dok ulaganjia u luke realizuje sadašnja vlast.

„Da ne govorimo o tome da je Srbija bila zemlja sa jednim, a da danas ima tri međunarodna aerodroma. Uzalud se trudite da promenite prošlost, građani dobro pamte vreme kad ste vladali i sve što imaju da kažu o vama rekli su na izborima”, poručila je u pisanoj izjavi Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari