Mihajlović: Svaki dan demonstracija će doći na naplatu, imaćemo sve veći broj obolelih 1Foto: Kabinet potpredsednice Vlade (arhiva)

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović poručila je danas svima koji učestvuju na protestima da se moraju uzdržati od takvog ponašanja, jer će svaki dan demonstracija doći na naplatu i imaćemo sve veći broj zaraženih od korona virusa koji neće imati gde da se leče.

U protestima prethodnih dana izrodile su se dve grupe ljudi – organizovane kriminalne grupe huligana koje maltretiraju policiju i uništavaju imovinu i građane koji se bune protiv načina na koji se borimo protiv korone, naglasila je ona.

I za jedne i za druge je zajednička potpuna neodgovornost zbog okupljanja na vrhuncu epidemije, rekla je Mihajlović za TV Prva.

Moj apel svima je da vodimo računa o sebi, da poštujemo mere, jer štiteći sebe štitimo i druge. Ne slažem se sa doktorom Konom da su građani izgubili poverenje, ali ne treba vam ni Kon, ni Zorana da vidimo da su bolnice pune a virus sve jači, rekla je Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari