Mihajlović: Zelenović obmanjuje građane u vezi sa projektom Jadar 1Foto: FoNet/ MGSI (arhiva)

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da bivši gradonačelnik Šapca i predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović obmanjuje građane tvrdnjama da se bilo šta u vezi sa projektom Jadar radi u tajnosti i mimo znanja građana.

”Građani Šapca pamte vas po tome što ste, dok ste bili na vlasti, delili sugrađane na građane prvog i drugog reda, ostavljajući bez asfaltiranih puteva i komunalne infrastrukture naselja u kojima nisu glasali za vas. Danas, pošto više niste na vlasti u Šapcu, pokušavate da skrenete pažnju na sebe lažnom brigom o ekologiji, a zapravo se bavite širenjem neistina i pokušavate da izazovete strah kod građana”, navela je Mihajlović u pisanoj izjavi.

Ona je ponovila da nijedna odluka u vezi sa izgradnjom rudnika ne može biti doneta pre nego što se završi studija o proceni uticaja na životnu sredinu, a kad budu poznate sve činjenice, građani će imati priliku da se o tom projektu izjasne na referendumu.

“Zato uzalud pokušavate da zastrašite građane zarad svog rejtinga, jer država nijednu odluku neće doneti mimo njih”, poručila je Mihajlović.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

8 reagovanja na “Mihajlović: Zelenović obmanjuje građane u vezi sa projektom Jadar”

  1. Slazem se, cijanid nije stetan kao ni osiromaseni uranijum, jedu to deca.

  2. SNS i Mihajlovićka se stalno pozivaju na glasove naroda! Pa glasali smo ali ste se vi posle dobijenih izbora osilili i postali bezobzirni!

  3. Dok je Zelenović bio na vlast Šabac je bio čist grad a sad od trave ne možeš da se pođe a sve što je rekao za rudnik je tačno nismo mi maloumni pa ne vidimo šta radite

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.