Mihajlović: Zelenović obmanjuje građane u vezi sa projektom Jadar 1Foto: FoNet/ MGSI (arhiva)

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da bivši gradonačelnik Šapca i predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović obmanjuje građane tvrdnjama da se bilo šta u vezi sa projektom Jadar radi u tajnosti i mimo znanja građana.

”Građani Šapca pamte vas po tome što ste, dok ste bili na vlasti, delili sugrađane na građane prvog i drugog reda, ostavljajući bez asfaltiranih puteva i komunalne infrastrukture naselja u kojima nisu glasali za vas. Danas, pošto više niste na vlasti u Šapcu, pokušavate da skrenete pažnju na sebe lažnom brigom o ekologiji, a zapravo se bavite širenjem neistina i pokušavate da izazovete strah kod građana”, navela je Mihajlović u pisanoj izjavi.

Ona je ponovila da nijedna odluka u vezi sa izgradnjom rudnika ne može biti doneta pre nego što se završi studija o proceni uticaja na životnu sredinu, a kad budu poznate sve činjenice, građani će imati priliku da se o tom projektu izjasne na referendumu.

“Zato uzalud pokušavate da zastrašite građane zarad svog rejtinga, jer država nijednu odluku neće doneti mimo njih”, poručila je Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari