Miletić: Srpska lista da podnese ostavke 1Foto: Medija centar

Svako pomeranje policijskih snaga, posebno specijalnih, jeste novo uznemirenje za kosovske Srbe, i to bi Vlada u Prištini morala da poštuje.

Predlažem da Srpska lista podnese ostavke u Vladi Ramuša Haradinaja zbog upada u ROSU na sever, kaže za Danas Petar Miletić, bivši potpredsednik kosovskog parlamenta i član Predsedništva Pokreta slobodnih građana. Komentarišući prekjučerašnje obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Kosovu u Skupštini, naš sagovornik konstatuje da je ta sednica bila „još jedna prilika da Vučić ima celodnevno gostovanje na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

„Drugi cilj sednice, očigledno, nije postojao osim da se pokaže kako su za nerešeno pitanje Kosova krivi svi – od Evrope, opozicije, Albanaca… Izrečena je gomila laži, neistina, poluistina, spinovanih informacija. Još uvek nismo saznali ima li Srbija strategiju po pitanju Kosova“, smatra Miletić.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Miletić: Srpska lista da podnese ostavke”

  1. Miletic je izgleda zaboravio da na severu K.Mitrovice zakon ne postoji.Postoji sverc ,korupcija,ucutkivanje neposlusnih a sve uz blagoslov svih onih koji imaju koristi od toga.Pripajanjem paralelnih institucija u sistem Kosova stvoreni su uslovi za ovakvui akciju.Zasto je to bas sada izvedeno znaju vodje sa obe strane.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.